medgypeti
2008. ápr. 21. 20:36

AK négyen 3bet után

***** Hand History for Game 3140022231 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Monday, April 21, 04:56:21 2008
Table Doha32 (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: Swiertjuh ( $50.00 )
Seat 2: vrest ( $55.25 )
Seat 3: Referee87 ( $48.00 )
Seat 4: MunichFloh ( $22.64 ) 82/12/1.5 (csak 20 hand)
Seat 5: Otto_1983 ( $50.00 ) 15/13/7
Seat 6: ananias7 ( $43.75 ) 10/7/4 3bet%=11
Referee87 posts the small blind [$0.25].
MunichFloh posts the big blind [$0.50].
Swiertjuh posts the big blind [$0.50].
Dealt to Referee87 [ :Ks::Ad: ]
** Dealing down cards **
Otto_1983 raises [$2.25]
ananias7 raises [$6.00]
Swiertjuh folds
vrest folds
Referee87 calls [$5.75]
MunichFloh calls [$5.50]
Otto_1983 calls [$3.75]
** Dealing Flop ** [ :Jc:, :6d:, :Kd: ]
Referee87 ???

zoltanh
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 21. 20:42

PF vagy 4bet vagy fold szerintem.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. ápr. 21. 20:44

Hát... ha már idáig eljöttél, akkor ezt vagy dobd el, vagy nyomjad. de ha meg bedobod, akkor minek jöttél el idáig.:)

BaLa
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 21. 21:05

Preflop dobnám, egy ultra tag emelt utg-ról, amire egy mégultrább tag 3betelt (igaz, hogy a 3bet% 11, de szerintem biztos, hogy nem valami totál gyenge lappal emelt vissza egy 15/13-as utg emelőre). 4bet lehet alternatíva (callnál szerintem jobb), de én itt nem izmoznék.

Ha már így alakult, flopon belenyitnék 1/2 potot (na ezt nem tudom, hogy mennyire jó megoldás) és ha valaki visszaemel, akkor dobás (kivéve, ha MunichFloh a visszaemelő, ellene vállalnám az allint).

kanrich_
Válasz BaLa kommentjére
2008. ápr. 21. 23:57

Preflop dobnám, egy ultra tag emelt utg-ról, amire egy mégultrább tag 3betelt (igaz, hogy a 3bet% 11, de szerintem biztos, hogy nem valami totál gyenge lappal emelt vissza egy 15/13-as utg emelőre). 4bet lehet alternatíva (callnál szerintem jobb), de én itt nem izmoznék.

Ha már így alakult, flopon belenyitnék 1/2 potot (na ezt nem tudom, hogy mennyire jó megoldás) és ha valaki visszaemel, akkor dobás (kivéve, ha MunichFloh a visszaemelő, ellene vállalnám az allint).

Majdnem teljesen egyetértek, pont ezeket akartam írni, azt kivéve, hogy a flop után így játszva én már beülőért játszanám a partit és nem dobnék, illetve 1/2 és 2/3 pot között nyitnék.

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 22. 8:16

Majdnem teljesen egyetértek, pont ezeket akartam írni, azt kivéve, hogy a flop után így játszva én már beülőért játszanám a partit és nem dobnék, illetve 1/2 és 2/3 pot között nyitnék.

Ha már eldöntjük hogy beülőért megyünk, akkor nem jobb egy CRAI?
Hátha valaki a sok check után elég erősnek érzi a TT-QQ párját egy kis nyitásra, így bekerülhet némi plussz pénz is....?

kanrich_
Válasz kisrapi kommentjére
2008. ápr. 22. 11:01

Jellemzően azért preflop 3 belelt partikban nem szeretik a TT, vagy QQ lapokkal a királyt vagy az ászt a flopon és szerintem inkább passzolnak általában ezekkel. Én inkább hívnék.

kisrapi
2008. ápr. 22. 12:10

Jellemzően azért preflop 3 belelt partikban nem szeretik a TT, vagy QQ lapokkal a királyt vagy az ászt a flopon és szerintem inkább passzolnak általában ezekkel. Én inkább hívnék.

Kanrich! Nem kötöszködni akarok, de tényleg nem értem, hogy mi a ráció az emelésben:

De akkor mégis mi marad benn a nyitásunkra amit megverünk(jobb lapot nem hinném hogy itt el tudnánk dobatni)...a legjobb amiben reménykedhetünk az hogy egy másik AK-val felezünk, nagyon ritka helyzet lehet az, hogymindenki dobja... Márpedig akkor miért nem check/fold a játékunk?

kanrich_
Válasz kisrapi kommentjére
2008. ápr. 22. 14:03

Kanrich! Nem kötöszködni akarok, de tényleg nem értem, hogy mi a ráció az emelésben:

De akkor mégis mi marad benn a nyitásunkra amit megverünk(jobb lapot nem hinném hogy itt el tudnánk dobatni)...a legjobb amiben reménykedhetünk az hogy egy másik AK-val felezünk, nagyon ritka helyzet lehet az, hogymindenki dobja... Márpedig akkor miért nem check/fold a játékunk?

Én csak azt akarom mondani, hogy egy QQ-val, vagy TT-vel én ezen a floppon biztosan passzolnék, ha a hátsó emberek helyében lennék. Ezt követően meg ha lejön még egy bubi vagy vagy esetleg egy dáma, akkor már nem érezném olyan jól magam.
De nem biztos, hogy igazam van. A Te logikád akkor az, hogy paszolni, aztán visszaemelni? Merthogy valaki be fog emelni egy olyan lappal, ami rosszabb mint a Tiéd? Gondolkodjunk együtt, mert én sem vagyok biztos itt a jó megoldásban a flop után...

Gus
2008. ápr. 22. 14:29

innen, most szerintem nagyon nehez hivni, en chekkolnam elsore, aztan fel potnyit megadnek ha valaki pl ananias7 eroskodik... Ot QQ -AA ra teszem preflop,vagyis azoktol kell felnem , thet nem kell neki megnyitni a hivast, ha akar majd O hiv, akkor meg a turnot megneznem ha nem tul draga....de tulkeppen kicsin kellene tartani a potot mar amennyire lehet.... Flopra nem hivnek semmikepp mert a szinsor draval a vegerol johet a lopas/all in is, AA is lehet, szoval melegnek tunik...

Élő ügyfélszolgálat