Mondjuk azt, amit a szó jelent.
Triviális = egyértelmű, kétségtelen.
Félre ne érts, nem akarlak bántani, de nem tudom most a szóval nem vagy tisztában, vagy ha tudod mit jelent, akkor mégis mire vonatkozott a kérdés? :)
$0.50/$1 No Limit Holdem
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($47.33) 47bb
UTG+1 ($197.20) 197bb
MP1 ($103.68) 104bb
MP2 ($110.70) 111bb
MP3 ($109.51) 110bb
CO ($108.14) 108bb
hero (BTN) ($101.25) 101bb
SB ($35.57) 36bb
BB ($58.63) 59bb
Pre-Flop: ($1.50, 9 players) hero is BTN :ad: :kh:
1 fold, UTG+1 raises to $3, 4 folds, hero calls $3, 2 folds
Flop: :ts: :5s: :3c: ($7.50, 2 players)
UTG+1 checks, hero checks
Turn: :ah: ($7.50, 2 players)
UTG+1 bets $5, hero raises to $16, UTG+1 calls $11
River: :8s: ($39.50, 2 players)
UTG+1 checks, hero bets $26, UTG+1 goes all-in $178.20
15/11/3,6
ep 11% mp 15 1,6k h
cbet 63 turn 67%
aggreszió 2, wtsd 33, nem emlékszem az emberről semmire, szóval valószínű abc gondolkodású
ki hogy játszaná? river herocall?:)
köznapi szóhasználatban mégis inkább az elavult, közönséges szinonimája.
Kérdések: Miért nem 3betelsz AK-val Button-ön pre?
Flop miért csak check?
Turn miért raise?
Szerintem ha flop eltalálta volna, mindenféleképpen cbetelt volna, FD-t pedig nem hiszem, hogy ilyen hülyén játszana meg. Én simán eltudom képzelni, hogy AQ/AJ-vel tönkremegy, ha statok alapján rendesen 3betelsz (ő szemszögéből így nem adnám kezedbe az AK-t precall miatt, ahogy FD-t sem a flop check turn raise miatt)
Nagyon kiváncsi vagyok mit mutatott ha calloltad
Tudom, hogy jelenti ezeket is, de ponthogy a köznapi szóhasználatban én szinte még soha nem találkoztam olyannal, aki ezekre használta volna.
De lehet én nem ismerem jól, úgyhogy térjünk is vissza a handre, hogy ne csak offoljak megint :)
Feszes UTG emelőről van szó, és feltételezem volt egy magasabb fold to 3betje az adott szituban, tehát semmi érték nem volna a 3betben, maximum ha hero nagyon 3bethappy ilyen szituban, de még akkor sem mindig.
Ez engem is érdekel, én sokszor nyitnék itt a check után. Igaz, hogy nincs EQ-nk, de elég sok dobásra számítanék itt.
Turn raise nekem pl azért nem tetszik, mert pont azt repeljük, amink van a flop ch behind és turn raise lineunkkal.
Riveren meg nem callolnám ezt, erősen kétlem, hogy elég gyakran blöffbe fordult itt.
nálunk soha nem lesz flöss, nála is nagyon ritkán, ezt kihasználhatja, de nem valószínű, mert a turn call miatt egy elég SD képes lapot kéne blöffbefordítania, pl egy AJ-AQ, mást nagyon nem is tudok a kezébe adni, esetleg egy érdekesen játszott set, ami szintén nem lehet nálunk, így azokkal is mindig elöl van, ezért vbetelhet velük a flössesély ellenére, mégegy ok h ne herozzunk, és egy ilyen látszólag abc játékos ellen egyébként sem heroznék, bár postflop még lehet trükkös playa, de akkor is inkább elhinném, hogy egy Axs-el ch/r vagy ch/c-ra játszott flop-on és riveren így játszik a kész flössével
pre meg simán jó a call, a mi és az ellenfelünk statjaitól függ
turn raise nekem tetszik, de nyilván lehet callozni is, szintén attól függ milyennek ismerjük, és ő milyennek láthat minket, ha vannak FD-k a range-ében akkor pl nagyon jó a raise, és egy AQ-val is callozik valószínűleg, pont azért, mert mi sem reppelünk túl sok lapot, egy AK-val itt nem sokan raiselnek szvsz, inkább tűnünk egy felszedett FD-nek, néha lehet AT vagy más 2párunk, de ez is elég ritka mivel nem beteltünk, és egyébként is csak Axs lehet nálunk
ha a turn raisre ránktolja akkor dobás, de ez nagyon ritka lesz, és szinte soha nem lesz blöff, egy KQs-el sem fogja ránktolni, inkább callozik, furán játszott set ami ránktolhatja max, és ennyi pénzt a turn call, river call line-al is bukunk, szóval simán mehet a raise
Mintha tudnád mennyi a foldto3betje...
nálunk soha nem lesz flöss, nála is nagyon ritkán, ezt kihasználhatja, de nem valószínű, mert a turn call miatt egy elég SD képes lapot kéne blöffbefordítania, pl egy AJ-AQ, mást nagyon nem is tudok a kezébe adni, esetleg egy érdekesen játszott set, ami szintén nem lehet nálunk, így azokkal is mindig elöl van, ezért vbetelhet velük a flössesély ellenére, mégegy ok h ne herozzunk, és egy ilyen látszólag abc játékos ellen egyébként sem heroznék, bár postflop még lehet trükkös playa, de akkor is inkább elhinném, hogy egy Axs-el ch/r vagy ch/c-ra játszott flop-on és riveren így játszik a kész flössével
pre meg simán jó a call, a mi és az ellenfelünk statjaitól függ
turn raise nekem tetszik, de nyilván lehet callozni is, szintén attól függ milyennek ismerjük, és ő milyennek láthat minket, ha vannak FD-k a range-ében akkor pl nagyon jó a raise, és egy AQ-val is callozik valószínűleg, pont azért, mert mi sem reppelünk túl sok lapot, egy AK-val itt nem sokan raiselnek szvsz, inkább tűnünk egy felszedett FD-nek, néha lehet AT vagy más 2párunk, de ez is elég ritka mivel nem beteltünk, és egyébként is csak Axs lehet nálunk
ha a turn raisre ránktolja akkor dobás, de ez nagyon ritka lesz, és szinte soha nem lesz blöff, egy KQs-el sem fogja ránktolni, inkább callozik, furán játszott set ami ránktolhatja max, és ennyi pénzt a turn call, river call line-al is bukunk, szóval simán mehet a raise
teljesen mindegy, egy sima call nem hinném hogy jó megjátszás :)
teljesen mindegy, egy sima call nem hinném hogy jó megjátszás :)