bojanik@NL50 Cake Poker
2008-ban eddig nem sokat játszottam - január első napjaiban olyan 6000 hand-et, azóta azonban alig-alig. Január utolsó napján aztán úgy döntöttem, hogy elég volt nl20-ból - irány nl50. Immáron végleg. Íme egy - szerintem - érdekes parti. Érdekelne, ki, mit tett volna?
Hand #1407012310001335: Pebble Beach (6-Max) 12310
Seat 1: butzky (71,05 in chips)
Seat 2: ecruje (45,65 in chips)
Seat 3: bojanika (70,65 in chips)
Seat 8: detroitgoat (23,90 in chips)
Seat 10: Red Viper (30,48 in chips)
detroitgoat: posts small blind $0,25
Red Viper: posts big blind $0,50
Dealt to bojanika [ :Ad: :Ah: ]
butzky: folds
ecruje: folds
bojanika: raises to $1,75
detroitgoat: folds
Red Viper: calls $1,75
*** FLOP *** [ :Ts: :3c: :Jd: ]
Red Viper: checks
bojanika: bets $3
Red Viper: raises to $6
bojanika: calls $3
*** TURN *** [ :8c: ]
Red Viper: is all in
bojanika: folds
Red Viper: returns uncalled bet $22,73
*** SHOW DOWN ***
Red Viper: mucks
Red Viper wins $15
Flopon az ellenfél check/minrézel, majd turn-ön rámtolja az allint. Sztem dobás, de érdekelne mások véleménye. (nl20-on amúgy simán megadom, ezért is léptem fel nl50-re) :)
Flopon az ellenfél check/minrézel, majd turn-ön rámtolja az allint. Sztem dobás, de érdekelne mások véleménye. (nl20-on amúgy simán megadom, ezért is léptem fel nl50-re) :)
Esetleg jó lenne pár dolgot tudni az ellenfélről, bár még ha ismeretlen sem hinném, hogy eldobnám. Így, hogy shortstack, még inkább a flop reraise allin feléhajlok...
Esetleg jó lenne pár dolgot tudni az ellenfélről, bár még ha ismeretlen sem hinném, hogy eldobnám. Így, hogy shortstack, még inkább a flop reraise allin feléhajlok...
Jó, de a call nem hinném, hogy jó, mivel te nem javulhatsz (ill. kicsi az esély), viszont egy KQ-nak ingyen lapot adsz, vagyis vagy fold flop-nál vagy allin. Sztem...
off: én most lépek fel NL50-re...
Szerintem ilyen check-minraise+allint nem csinálna kétpárnál rosszabbal, hacsak nem valami nagyon maniac.Én dobnám.
Ezt nem nagyon kell tulragozni, flopon all-in, elég sok lapot versz, ellenfeled ss, ja és ez a Cake! :)
Hát a cake-n van egy két idióta, azért is vagy fold vagy ha olyan az ellen akkor push sztem...
Bár én még mindíg úgy gondolom, hogy shortstack ellen nem dobnám el...
(ja és Argentína válaszát nem láttam még, mikor ezt beírtam:))
Szerintem is a flop call volt hibás, mert így semmi nem derült ki az ellenfeled esetleges lapjairól, Te viszont gyengeséget mutatsz ezzel.
Egyébként egyre több a magyar a Cake-en. Tegnap este NL20 FR asztalok közt volt ahol 4 magyar volt. 2 hónapja még max. csak 1-2.
Egyébként egyre több a magyar a Cake-en. Tegnap este NL20 FR asztalok közt volt ahol 4 magyar volt. 2 hónapja még max. csak 1-2.