Szerintem ez call. Játéka alapján simán lehet nála QT, hiszen a kisvakban ül. Másrészt nem is hiszem hogy sok értelme lenne emelni, hiszen két párral egy all-int elég nehéz itt megadnia...
És a turn játék? Call? Mert bevallom kétségeim vannak. :o
Van róla 300 handem: wp$ip:38.54, PFR:4.98, TA:0.53, a river AF értéke pedig 5.50!
Az én véleményem az, hogy a turn-ön itt jó a check. Simán lehet nála QT, nagyon sokan mennek itt pot emelésre draw-ra! Az oddsot pedig így több, mint jó a fullra javuláshoz!
Nah, a mai penzum volt a héten a leghúzósabb (majdnem annyit játszottam ma, mint egész héten összesen) - 5 és fél óra. Ma már azért bejöttek szép számmal kevésbé szerencsés leosztások is: AA vs AQ preflop allin (jött két Q), AA vs AK flop allin (ellen konkrétan A-magassal callolt, majd riverre runner-runner sorunk lett - felezés, pfff...). Meg volt még vmi, de az hirtelen nem is rémlik**, de ezután kicsit megzakkantam, és mindenáron el akartam szedni egy orosz hülyétől a pénzét, de mindig lejavult, vagy egyszerűen már floppolta a nuts-okat - hihetetlen szériája volt (és volt egy olyan megadása, hogy téptem a hajam: KT-zel callolt river allint K88J7 boardon, színeséllyel - nálam 99 volt - úgy gondoltam megadhatatlan, ő másképp gondolta).
Végül sikerült erőt vennem magamon, és végre normálisan játszottam. -140$-ról jöttem vissza, és okoska pénzét is visszaszereztem. Végül ma nullán végeztem, bónusszal és rakeback-kel saccra olyan 30-40$ plussz.
----------------------------------------------
**megnéztem a hh-t. most sem hiszem. ellenfél az orosz hős.
nálam QJ, nála KQ.
J-magas flopon emel én ráemelek, ő gondolkodik, majd call. Turn: Q. Belenyit, én ráemelek, ő allin, én call. Mutatás, majd a river: K.
Jobb, hogy nem indultál a 10.000$-oson. Most van az első szünet. Amint lejár az 5 perc, mindig újraindul, így már kb 15 perce tart a szünet...
pont ezt modntam egy masik topikban:)
talalkozunk az ft-n:)
ÁÁÁ, sajnos már nem...AT vs 99 buktam. Ez a 2350$-os 1. hely nagyon komoly egy gyakorlatilag freeroll MTT-ért.
igen elég jol hangzik:)
en is buktam damakkal belefutottam egy AA-ba preflop.
de visszahoztam magam, hihetetlen mennyisegu vakot lopok, es senki nem probal megakadalyozni.
az itt levok fele talan most jatszik eloszor versenyen?
Nos igen, ezért kelek fel szombaton reggel 4-kor. :)
(ez volt az első leosztásom)
Hand #1419011712000365: Pebble Beach (6-Max) 11712
Seat 1: bojanika (50,00 in chips)
Seat 2: bclunchbox (42,85 in chips)
Seat 3: PawtcktPat (50,35 in chips)
Seat 8: caskcula (49,50 in chips)
Seat 9: Tripp11 (38,95 in chips)
Seat 10: bond008 (84,25 in chips)
caskcula: posts small blind $0,25
Tripp11: posts big blind $0,50
bojanika: posts big blind $0,50
Dealt to bojanika [ :Qd: :Qh: ]
bond008: calls
bojanika: raises to $2,25
bclunchbox: folds
PawtcktPat: folds
caskcula: folds
Tripp11: raises to $7
bond008: calls
bojanika: calls $4,75
@@@ F_L_O_P @@@ [ :2d: :6c: :Qs: ]
Tripp11: is all in $31,95
bond008: folds
bojanika: calls $31,95
*** TURN *** [ :9s: ]
*** RIVER *** [ :3s: ]
*** SHOW DOWN ***
Tripp11 shows: :Kc: :6d:
bojanika wins $82,15 with Three of a Kind, Queens
+2 beülő, annak ellenére, hogy KK-val AA-ba futottam(1,5 beülő husss), és nem bírtam elengedni. Bár azt hiszem, hogy amilyen játék folyt az asztalon, nem is nagyon lehetett eldobni (30$-os potátlagot sikerült összehoznia a kedves amerikai társaságnak...).