Bottom straight a turnön, 3 betelt parti
Ezt a handet még korábban játszottam.Találtam egy hand history replayer, úgyhogy oda tettem, be látványosabb mint a szöveges:)
Flopon itt nyitni kellett volna?Turnön el lehet ezt dobni?
Az ellenfél 23/12/3-as statokkal rendelkezik.
Turn:bottom straight - Poker Hand Replays
Én még nagyon kezdő vagyok, de az ed miller könyvben olvastam, hogy ha flopon sor esélyed van, emelj. Én emeltem volna. És nem dobnám. :)
Én nem tudnám elengedni. Simán visszatolhatta TT, JJ, QQ-val is, de itt még lehet, hogy KK-val is izmozna. Egy lap ver, az AK. K9-et én nem tenném be a range-be. Amúgy tegnap én se tudtam elengedni QQ vs KA a TJQ flopon, s nem javultam :(
Szerintem AK... Preflop emelese igazolna...
Én nem dobnám el. Szerintem nincs nála AK, egyszerűen settel vagy kétpárral izmozik.
Én nem dobnám el. Szerintem nincs nála AK, egyszerűen settel vagy kétpárral izmozik.
Na mond el mi lett a vege! :) Barmibe lefogadom az AK-t! Nem vagyok pesszimista, de a hivasok nagyon arra hajtanak! Ilyen boardon nem merne egy settel vagy overparral ekkorat hivni! Legalabbis en nem mernek! Ha o nem AK-val betelt preflof, akkor is gondolnia kell ra, hogy mi van ha nalad van az AK, es nem hiv bele potot raadasul reraisekent! SZERINTEM!
Na mond el mi lett a vege! :)
Az ilyeneket sajnos én is kifizetem általában. Ezt szerintem nem lehet elkerülni.
Nem azt mondom, hogy én dobtam volna játék közben (99% hogy adnám:D), de ami flop után lehet nála az JJ, TT és AK. QQ+ biztosan cbetelt volna. Turnön szerintem kiesik a szet is, azzal egy ilyen játékos nem hiszem, hogy visszaemelt volna - én nem tenném, hisz nincs ami kifizet és nálad is lehet AK simán. Így maradt az AK. Persze azért nem zárható ki teljesen a szet sem.
Talán el lehet ezt dobni, bár én játék közben nem tudnám...