Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > brainfuuck kérdéses leosztásai

castor11
Válasz Janika90 kommentjére
2009. márc. 14. 12:22

de könyörgöm minek pumpálni a potkasszát ha még a lejövő lapokat se ismerjük????!!!

mert ha tudnám hogy csak egy párja van akkor megértem hiszen többet tudunk nyerni.

Igen a póker a hiányos információk játéka. Ha tudnám, hogy milyen lapok fognak lejönni vagy azt, hogy mi van az ellenfélnél lényegesen könnyebb lenne megválasztani a megfelelő megoldást. Az adott partiban jobb lapja volt az ellenfélnek, de ha a várható értéket vesszük (tehát hosszútáv, és az információk hiányosak), akkor ha checkelünk hosszútávon pénzt veszítűnk, míg ha emelünk lesz olyan, hogy veszítünk, viszont az esetek jelentős részében többet fogunk nyerni, tehát hosszútávon sokkal jobb eredményt érünk el egy bettel, mint egy check-el. Ez a flopjátékra vonatkozik és a hiányos ismeretekre. Amit most leírtál kb az, hogy 89s lapunkhoz lejön a 10JQ a színből, de egy emelésre eldobom mert az ellenfélnél ott lehet az AK a színből.... Ez persze nagyon sarkított példa.

Lugo
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 14. 12:24

Unozzál inkább!

inkább zsírozzon, az izgalmasabb :)

tdaniel84hun
Válasz Lugo kommentjére
2009. márc. 14. 12:42

flop bet, turn c/c river c/f

Janika90
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. márc. 14. 14:07

akkor beteljetek nyugodtan :(
nekem elég ha tudom hogy nyerek ezzel a stratégiával

Lugo
2009. márc. 15. 10:51

nekem elég ha tudom hogy nyerek ezzel a stratégiával

jó neked. találkozunk majd NL10K-n.

chau
2009. márc. 15. 11:05

De ha ezt így játszanád, akkor többet nyernél.
Csak akkor hívsz, ha látod mind az 5 lapot?

Élő ügyfélszolgálat