Floppolt top két pár NL100
BB néhány körrel előtte ült be, elég aktív és agresszív volt. Egyszer 3betelt oop preflop, a c-betet alapból nyomta. CO hatalmas fish 70/20, ezért nem emeltem preflop.
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
CO: $32.10
BTN: $182.60
Hero (SB): $161.35
BB: $104.50
UTG: $134.25
Pre-Flop: :Qs: :Js: dealt to Hero (SB)
UTG folds, CO calls $1, BTN folds, Hero calls $0.50, BB raises to $4, CO calls $3, Hero calls $3
Flop: ($12) :Qd: :Jd: :7c: (3 Players)
Hero checks, BB bets $12, CO folds, Hero calls $12
Turn: ($36) :7d: (2 Players)
Hero checks, BB bets $24, Hero raises to $108
Standard?
Én egy flop reraise mellett szavaznék, mert elég veszélyes a board, flushdraw, sorhúzó, minden kint van, nem szeretnék itt csak megadni.
Egyetértek, flopon reraise olyan 33-36$ig, aztán meglátjuk mit csinál.
úristen , preflop ok, de mindig bet flop, ha már így játszottad akkor meg bet/fold turn, ez a turn és flop játék is totál rossz.
Szerintem is rendben van preflop, viszont 99% nem ezt csinálnám postflop, hanem c/r-t játszanék, hiszen tele van draw-val a flop, ami szvsz. nekünk jó, hiszen Villain így könnyen tehet minket draw-ra és akár AK-val (két over+gutshot) is all-in rakhat, nem is beszélve az overpárokról.
A flush kártya pedig így túlságosan is scare card, amire nagyon sok lapot eldob az ellenfél.
Geri, szted miért jobb a bet flop line, mint a c/r vonal?
Ha checkel ő is, akkor ott a free card és egy rossz turn kártya esetén, mint jelen esetben sem jött túl jó lap turnre, még nehezebb helyzetben leszünk. De valóban jó lehet a check-raise, sőt az lehet a legjobb ha nagy eséllyel nyit az ellenfél
Szerintem is bet flop, mert lap nélkül nem fog cbetelni BB a fish miatt és szabadlapot kapnak. Ha hu pot lenne, akkor c/r-t játszanék. A flop c/c szerintem rossz, ahogy a turn c/r is. Egyébként én preflop az emelésre dobtam volna a rossz pozíció miatt.
beállok a sorba flup c\r\ push line nálam belefér
:)
Preflop dobnék, flopon néha cr, néha bet, de sosem cc!!! Turnön cc, biztos nem cr!!!!! A legrosszabb turn lap jött, vernek a flushök, KK, AA, nagyon rossznak tűnik a cr, igazából még a dobáson is elgondolkodnék egy percre...
Én is a c/r jáccanék flopon, 2 dolog miatt is
1. nem mi voltunk a pre flop agreszorok
2. 2 ellenfelünk is van és mi beszélünk elöször, a flop tele van draw -al