Hali!
7+ bb/100-at "simán" lehet hozni FTP 50-es állománya ellen, sőt 10 felett is akár :) Helyedben én azért odafigyelnék,h. kivel játszom és kivel nem. Simán beleszaladhatsz 1-2 jobb ellenfélbe.. és annak csúnya vége is lehet. Szóval ne légy rest használni a PTR-t. Jah és sztem full stackkel ülj be. SS játéknak HUCG-ben nincs értelme, megesz a RAKE!!
PTR search
Hali!
PTR-en válaszd a Tools fülön a Top Winners-t és ott állígasd be így ---> Full Tilt - Hold'em - NL - $0.25/$0.50 - This Month vagy This Year ha nagyobb mintát szeretnél, majd Search-re rányomsz és kidobja a top 50 játékos adatait, illetve a szűrő sor felett sárga betűkkel ott lesz,h. Averages (átlagok), na az lesz az amit keresel ;)
De ha már megcsináltam, akár le is írhatom neked.. bár sajnos ebben az NL50-ben nm csak HU szerepel, hanem SH és FR is :S ennyi a dolog szépséghibája. Csak HU-ra nm lehet rászűrni (sztem).
Tehát ebben az évben FTP NL50-en a top 50 játékos így teljesített:
- átlagosan 198.190 handet játszottak
- 9.413$-t kerestek
- 6.54 bb/100-al hasítottak
Köszönöm a válaszokat! Ez azért nem annyira kecsegtető éves adatként.. HU Sng-ben 1 év alatt az 57.5-ös turbó szinten, vagy normálon 20 K +okkal tolják a regek éves szinten, de lehet, hogy keveset mondok...
Azért érdekes műfaj. Gondolom NL200+ jobban megéri (már a keresetre gondolva..) hiszen többet rakelsz, és gondolom 4-5bb/100 ott is hozható..
Köszönöm!
O.
Köszönöm a válaszokat! Ez azért nem annyira kecsegtető éves adatként.. HU Sng-ben 1 év alatt az 57.5-ös turbó szinten, vagy normálon 20 K +okkal tolják a regek éves szinten, de lehet, hogy keveset mondok...
Azért érdekes műfaj. Gondolom NL200+ jobban megéri (már a keresetre gondolva..) hiszen többet rakelsz, és gondolom 4-5bb/100 ott is hozható..
Köszönöm!
O.
Az a helyzet, hogy ezért látom én a jövőt az sng-ben. Több a fish.. +
A PS legnagyobb HU SNG nyerője 50-100 $-os téten tolja, az elm. évben 22.972 játék, 10 % ROI, 157.906 $ nyereség.
Kb ugyanannyi munka, de nagyobb hozam...
Az a helyzet, hogy ezért látom én a jövőt az sng-ben. Több a fish.. +
A PS legnagyobb HU SNG nyerője 50-100 $-os téten tolja, az elm. évben 22.972 játék, 10 % ROI, 157.906 $ nyereség.
Kb ugyanannyi munka, de nagyobb hozam...
Ki ez a csávó? Brutál mindkét nicke.
szerintem Látja a lapokat
retej323 st
ztem még ez is ő csak PS-en
Kaintd77
250K hand 18PTBB/100, 900K wining
IIlIOIIl ezen a nicken folytatta az ámokfutást
mindenhol lehet nyerni
Ha szabad, postolnék egy-két handet:
1. Agyhalott játékos, vak és süket:
weaktight | Hand | 45s - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
Enemy rendszeresen emelt SB-n és kb 40%-ban BB-n is. A játékáról elmondható, hogy egy 2nd párral végig adja az emeléseimet, nem hisz el semmit. CS fish.
A pre callom gondolom érthető, majd a flop checkre a betem is 2nd párral + FD-vel. A visszaemelésnél Qx-re tettem, amit könnyen legyorsulhatok.
A kérdéses a bet size. Mindenképp ki akartam fizettetni a TP-t, magasabb flushre nem tettem, mert azzal visszatolta volna turnön. Jó ez így?
2. Standard gondolom:
weaktight | Hand | AA - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
turnön nincs oddsom dobni. A bet sizeok rendben voltak? Maga a line?
Enemy floppon jöhet FD-re, valamint TP-re is (elég CS volt). Turnön verve éreztem magam, de dobni nem dobhattam. Szerintetek?
Üdv,
O.
1. a pre limp/call borzalmas. flop ok. a türnön kicsi a bet. (adja csomó fd) a river ok.
2. preflop 5,50 -ig esetleg 6-ig emelni. onnan std.