1. a pre limp/call borzalmas. flop ok. a türnön kicsi a bet. (adja csomó fd) a river ok.
2. preflop 5,50 -ig esetleg 6-ig emelni. onnan std.
Bátorkodom hozzászólni. 1.handnél neked pre raise 1,5
flopon én 2-2,2dollárt emeltem volna.Ugye turnre megjött a lap és itt 10-11 körüli összeget kellet volna emelni. Így többet nyertél volna,mert riveren is többet tudtál volna kihozni a leosztásból.
Kössetek bele nyugodtan
Mi lett volna az 1. handnél a jó? Nekem kellett volna betelnem?
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az a baj, hogy pre SB-n elég nit vagyok, amin sürgősen változtatnom kell.
Kérdéses:
weaktight | Hand | 89s - $0.50/$1 No Limit Holdem
A turn betem lehetett volna 18-21, nem? A river call elég nehéz szülés volt, de enemy gyakran tolt rám fél pot-pot river donkot busted drawval.
SB-ről lazuljál nyugodtan!
A leosztáshoz meg annyit, hogy nem tudom várjuk meg az okosabbak véleményét mert nem akarok totál hülyeséget írni. Viszont pre emelhettél volna meg kell is 3-ig
Kérdéses:
weaktight | Hand | 89s - $0.50/$1 No Limit Holdem
no offense, de ez sem tetszik. :)
a flop cbet sok mindent jelenthet, csomó draw, de 3bet potban gyakran csak két over. ha a 3bet skálája széles, akkor itt legtöbbször elöl vagy, ezért nagyobbat emelnék valueból. a flop mini raise-nek nem sok értelme van, minden draw-nak de még az overcardoknak is megadod vele az oddsot.
a turn T inkább neki jó lap, nem fordítanám blöffbe az sd képes lapomat. csak giga calling station ellen betelnék, akkor viszont nagyobbat.
ahogy ment a riveren adnám.
ja és sb-ről 70-80% -ban emelünk, így alakítva ki a játék dinamikáját.
no offense, de ez sem tetszik. :)
a flop cbet sok mindent jelenthet, csomó draw, de 3bet potban gyakran csak két over. ha a 3bet skálája széles, akkor itt legtöbbször elöl vagy, ezért nagyobbat emelnék valueból. a flop mini raise-nek nem sok értelme van, minden draw-nak de még az overcardoknak is megadod vele az oddsot.
a turn T inkább neki jó lap, nem fordítanám blöffbe az sd képes lapomat. csak giga calling station ellen betelnék, akkor viszont nagyobbat.
ahogy ment a riveren adnám.
ja és sb-ről 70-80% -ban emelünk, így alakítva ki a játék dinamikáját.
+1
ezek a minraise-ek gondolom HUSNG-ből jönnek. CG-ben ezek felejtősek, főleg 100bb deepen.
A pre sb minraise-el nincs para, akkor szoktuk alkalmazni amikor az ellenfél sokat 3betel, de én a magam részéről akkor 90+% ban minraiselek sbről, főleg deepen.
Flop raise size: 16-20$
Az AA-s 3bet partinál a flopon nem cbetelek potot, overpárunk van nut FD-vel. Semmi szükség rá hogy elvegyük a kedvét a blöfftöl a nagy bettel, és igazából ha csak callol atz sem bánjuk. Hagyni kell teret ballance-ra amikor 3bet kasszában air-rel cbetelunk és nem javulunk.
Pre 3bet sizing: 100bb eff-ig 3x steal ellen 9bb, 100eff fölött 10-11-12bb
ha a flopon ráemelsz olyan 20-ig, akkor azért elég sokszor dobni fog. ha erre visszaemel, sima fold.
a turn T után elég nehéz a szituáció, de inkább a pot controllt választanám. 150 bb deepen kezdtük...
ha az a fajta aki egy flop bet, turn check behind, line láttára tuti beteli a rivert, akkor leginkább check turn, call river-t választanám.