Orang3J3ws99
Válasz Zoli kommentjére
2010. dec. 27. 20:39

1. a pre limp/call borzalmas. flop ok. a türnön kicsi a bet. (adja csomó fd) a river ok.
2. preflop 5,50 -ig esetleg 6-ig emelni. onnan std.

Mi lett volna az 1. handnél a jó? Nekem kellett volna betelnem?

Boby Long
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 27. 21:17

Bátorkodom hozzászólni. 1.handnél neked pre raise 1,5
flopon én 2-2,2dollárt emeltem volna.Ugye turnre megjött a lap és itt 10-11 körüli összeget kellet volna emelni. Így többet nyertél volna,mert riveren is többet tudtál volna kihozni a leosztásból.
Kössetek bele nyugodtan

Zoli
2010. dec. 27. 22:14

Mi lett volna az 1. handnél a jó? Nekem kellett volna betelnem?

azt írtad az ellenfél bb-ről is 40%-ban emelt. ha ekkora 3bet mágus, akkor át lehet állni 2 nagyvak emelésre preflop, és a stack méretek és a 3bet mérete alapján dönteni a dobásról, vagy megadásról. lehet szűkíteni is az sb induló skálát, tehát a 45s-t el is lehet dobni preflop. (én nem tenném)

ha csak a limpjeidre emelt rá akkor nem tudom mi van. a std line az hogy emelünk (vagy dobunk) preflop, és sűrűn cbetelünk ha emeltünk:). ehhez képest látjuk hogy az ellenfél mit reagál. a limpeléssel már preflop elkezdünk kóvályogni a partiban, ezért nem tetszik.

postflop jó a lejátszás, de egy kis value tényleg maradt benne.

Orang3J3ws99
Válasz Boby Long kommentjére
2010. dec. 27. 22:15

Köszönöm a hozzászólásokat.

Az a baj, hogy pre SB-n elég nit vagyok, amin sürgősen változtatnom kell.

Kérdéses:

weaktight | Hand | 89s - $0.50/$1 No Limit Holdem

A turn betem lehetett volna 18-21, nem? A river call elég nehéz szülés volt, de enemy gyakran tolt rám fél pot-pot river donkot busted drawval.

Boby Long
2010. dec. 27. 22:23

SB-ről lazuljál nyugodtan!
A leosztáshoz meg annyit, hogy nem tudom várjuk meg az okosabbak véleményét mert nem akarok totál hülyeséget írni. Viszont pre emelhettél volna meg kell is 3-ig

Zoli
2010. dec. 27. 22:33

Kérdéses:

weaktight | Hand | 89s - $0.50/$1 No Limit Holdem

no offense, de ez sem tetszik. :)

a flop cbet sok mindent jelenthet, csomó draw, de 3bet potban gyakran csak két over. ha a 3bet skálája széles, akkor itt legtöbbször elöl vagy, ezért nagyobbat emelnék valueból. a flop mini raise-nek nem sok értelme van, minden draw-nak de még az overcardoknak is megadod vele az oddsot.

a turn T inkább neki jó lap, nem fordítanám blöffbe az sd képes lapomat. csak giga calling station ellen betelnék, akkor viszont nagyobbat.

ahogy ment a riveren adnám.

ja és sb-ről 70-80% -ban emelünk, így alakítva ki a játék dinamikáját.

Orang3J3ws99
Válasz Zoli kommentjére
2010. dec. 27. 23:20

a flop cbet sok mindent jelenthet, csomó draw, de 3bet potban gyakran csak két over. ha a 3bet skálája széles, akkor itt legtöbbször elöl vagy, ezért nagyobbat emelnék valueból. a flop mini raise-nek nem sok értelme van, minden draw-nak de még az overcardoknak is megadod vele az oddsot.

a turn T inkább neki jó lap, nem fordítanám blöffbe az sd képes lapomat. csak giga calling station ellen betelnék, akkor viszont nagyobbat.

THX a commentet.

Enemy CS. A floppon mi lett volna a jó betsize? 16-7 $
Az SB pre betelés meg tudom, tudom...

Kb a 3. HU sessionöm. A vicc az, hogy így is nyertem, sőt EV felett vagyok nagyon sokkal. Nyilván mákom volt.

Egy kérdés: Amennyiben viszont a cbetet emeljük, 16-7 $--ra, adhatja draw + 2 over lapokkal. A turn T nem jó, de kb turnön semmi nem jó. Amennyiben 16-7-ig betelek, miért ne betelném a turnt? Csak ingyen lapot kap az FD, str8draw... szerű lapokhoz...?!

mrj
Válasz Zoli kommentjére
2010. dec. 28. 8:01

+1

ezek a minraise-ek gondolom HUSNG-ből jönnek. CG-ben ezek felejtősek, főleg 100bb deepen.

A pre sb minraise-el nincs para, akkor szoktuk alkalmazni amikor az ellenfél sokat 3betel, de én a magam részéről akkor 90+% ban minraiselek sbről, főleg deepen.
Flop raise size: 16-20$

Az AA-s 3bet partinál a flopon nem cbetelek potot, overpárunk van nut FD-vel. Semmi szükség rá hogy elvegyük a kedvét a blöfftöl a nagy bettel, és igazából ha csak callol atz sem bánjuk. Hagyni kell teret ballance-ra amikor 3bet kasszában air-rel cbetelunk és nem javulunk.

Pre 3bet sizing: 100bb eff-ig 3x steal ellen 9bb, 100eff fölött 10-11-12bb

Orang3J3ws99
Válasz mrj kommentjére
2010. dec. 28. 8:41

+1

ezek a minraise-ek gondolom HUSNG-ből jönnek. CG-ben ezek felejtősek, főleg 100bb deepen.

A pre sb minraise-el nincs para, akkor szoktuk alkalmazni amikor az ellenfél sokat 3betel, de én a magam részéről akkor 90+% ban minraiselek sbről, főleg deepen.
Flop raise size: 16-20$

Az AA-s 3bet partinál a flopon nem cbetelek potot, overpárunk van nut FD-vel. Semmi szükség rá hogy elvegyük a kedvét a blöfftöl a nagy bettel, és igazából ha csak callol atz sem bánjuk. Hagyni kell teret ballance-ra amikor 3bet kasszában air-rel cbetelunk és nem javulunk.

Pre 3bet sizing: 100bb eff-ig 3x steal ellen 9bb, 100eff fölött 10-11-12bb

Megvannak a HUSNG-s beütések. Amennyiben meglépjük a flop 16-20 $ RR-t, akkor a turn T-nél hogyan tovább? Bet 35-40?

Az AA-s partinál azért beteltem potot, mert enemy ha belekapaszkodhatott egy párba, egy FD-be, akkor megtette és mindent adott. TP+weak K-el teljesen tönkrement...

Zoli
2010. dec. 28. 9:43

ha a flopon ráemelsz olyan 20-ig, akkor azért elég sokszor dobni fog. ha erre visszaemel, sima fold.

a turn T után elég nehéz a szituáció, de inkább a pot controllt választanám. 150 bb deepen kezdtük...

ha az a fajta aki egy flop bet, turn check behind, line láttára tuti beteli a rivert, akkor leginkább check turn, call river-t választanám.

Élő ügyfélszolgálat