JJ, Mit tegyek a flopon?
EverestPoker Game #2564103452: Table Doha-17 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 14:43:12 - 2007/12/27
Seat 1: skipper69 ($52.70)
Seat 2: max6503 ($49.25)
Seat 3: Referee87 ($48.50)
Seat 4: aukusti ($47.25)
Seat 5: julmik444 ($9.45)
Seat 6: Rossem ($162.15) 37/17/1.5
aukusti posts the small blind of $0.25
julmik444 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Referee87[Jd Jh]
Rossem raises to $2.00
skipper69 folds
max6503 folds
Referee87 raises to $6.00
aukusti folds
julmik444 calls $5.50
Rossem calls $4.00
*** FLOP *** [3s 4h 3h]
julmik444 checks
Rossem bets $11.00
Referee87 ???
Na itt fogalmam sem volt mitévő legyek.AA-t kizártam, azzal visszaemelt volna szerintem flopon.QQ-KK jöhet szóba, vagy akár egy AK.Mi itt a teendő?Ha lecallolom akkor a turnön lehet, hogy már elcheckeli, ha mondjuk AK-ja van.Ha QQ+ akkor a turnön úgyis betolja a többit.Reraise szerintem nem jöhet szóba, mert azt szerintem csak jobb lappal tudja megadni, bár a statjai alapján ki tudja.
Én vagy vissza all in vagy call és turntől függően meg tőle függően folytatás vagy ha éreznék esetleg valamit nála akkor fold.
Én vagy vissza all in vagy call és turntől függően meg tőle függően folytatás vagy ha éreznék esetleg valamit nála akkor fold.
Én azért megpróbálkoznék egy standard reraissel. Egyetlen egy lap ami jobb nállunk és reállis az a qq. Ha jól látom a statját agresszív szerintem visszaemelt volna kk-val vagy aa-val. Én rátolnám az összes zsetonom és reménykednék.
Több mint 3 beülővel üldögél. Szerintem szimplán lopni akar...
Több mint 3 beülővel üldögél. Szerintem szimplán lopni akar...
Én is elképzelhetőnek tartom, hogy viszonylag lazán hív a flopon.
Tehát call és utána bíznék egy olcsó show down-ban. Ha a turn-ön újra hív, úgy hogy a flop után a kis stack is partiban maradt (ami elég valószínű), akkor újra átgondolnám a dolgot, de többnyire dobnék.
Én ha nem tudom eldönteni, mi van nála, de úgy érzem nincs pp-je, és el sem találta, mégis emel, akkor AQ AJ-re teszem mindig :) Jó, van amikor becopom :)
Szerintem overpárja van. 1.5-ös AF mellett nem hiszem, hogy totál semmivel beemel úgy, hogy nálunk simán lehet akár AA is. Talán épp azt akarja tesztelni, hogy mennyire lehet jó egy 88-QQ típusú lappal. (talán még 44 elképzelhető nála)
Abban viszont bizonytalan vagyok, hogy call vagy raise:)
A call azért tűnik rossznak, mert esetleg gyengeséget feltételezhet nálunk, és egy 99-cel vagy TT-zel kiemelhet minket a turnön. Ráadásul jó oddsokat adunk julmik444-nek a callhoz egy flöshúzóval akár.
Az emeléssel viszont az a bajom, hogy olyan helyzetben kell betenni majdnem az egész stackünket, ahol szvsz csak a jobb lap adja.
Úgyhogy nem tudom:) Talán egy miniraise? Ezt egy 99 még szerintem simán megadhatja és nem kötődünk a pothoz sem, így egy visszaemelésre, vagy turn emelésre dobhatunk.
Erről mit gondoltok?
Akkor itt a csattanó:
*** FLOP *** [3s 4h 3h]
julmik444 checks
Rossem bets $11.00
Referee87 calls $11.00
julmik444 calls $3.45 and is all-in
*** TURN *** [3s 4h 3h] [Tc]
Rossem bets $43.70
Referee87 folds
Uncalled bet of $43.70 returned to Rossem
*** SHOW DOWN ***