Szerintem meg tipikus AK QQ lejátszás, mert nem akar flopon nézni a playa és inkább betolja. 10-ből 8-szor itt AK vagy QQ van szerintem. Biztos nem dobnám...
Vika: nálam rendszeresen NL25-ön és NL50-en is rámtolják AQ-val preflop sima standard emelésre... ezek után ez kötelező call szerintem...
bár lehet hogy csak a kacsás avatarom irritálja őket ennyire, ezért kapom ezt a sok pusht:) (ugyhogy le is cseréltem haha)
Majdnem két órája ültem a delikvenssel egy asztalnál. Teljesen kizártnak tartom, hogy QQ-val vagy AK-val csak 40 centig emel, majd a 2 dolcsis reraise-emre gondolkodás nélkül betolja minden pénzét.
Bár elég komoly pénzt tennék rá, hogy ászok voltak nála, azért össze nem fogunk veszni ezen. ;)
bár lehet hogy csak a kacsás avatarom irritálja őket ennyire, ezért kapom ezt a sok pusht:) (ugyhogy le is cseréltem haha)
Vika: nálam rendszeresen NL25-ön és NL50-en is rámtolják AQ-val preflop sima standard emelésre... ezek után ez kötelező call szerintem...
bár lehet hogy csak a kcsás avatarom irritálja őket ennyire, ezért kapom ezt a sok pusht:) (ugyhogy le is cseréltem haha)
Én sose dobok el KK -t preflop, mivel ilyenkor ellenfelemnél általában QQ-AA és AK van és ezek ellen +EV -s vagyok.
Na akkor itt van a végeredmény.A szavazók 75%-a szerint jó volt a call.
***** Hand History for Game 1078609072 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Tuesday, May 13, 02:56:29 2008
Table Table TH 494 (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 1: wsv201 ( $42.84 )
Seat 2: benyo16 ( $15.24 )
Seat 3: El_Naab ( $47.15 )
Seat 4: Panther14 ( $115.33 )
Seat 5: Selfish87 ( $57.35 )
Selfish87 posts the small blind [$0.25].
wsv201 posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to Selfish87 [ Ks Kh ]
benyo16 folds
El_Naab raises [$2.00]
Panther14 calls [$2.00]
Selfish87 raises [$7.25]
wsv201 folds
El_Naab raises [$45.15]
Panther14 folds
Selfish87 calls [$39.65]
** Dealing Flop ** [ 8c, Td, 2s ]
** Dealing Turn ** [ 3h ]
** Dealing River ** [ Jd ]
El_Naab shows [As Ad ]
El_Naab wins $93.80 from main pot
Én megmondtam, hogy Ászai vannak :)
Már épp a callra szerettem volna szavazni....így átértékelem egy kicsit :)
Már épp a callra szerettem volna szavazni....így átértékelem egy kicsit :)