uzee101
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 15. 18:50

Kérdésem:el lehet-e ill.etve el kell-e ezt dobni, ha szinte biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfélnél AA van.Itt az ellen egy jobb játékos volt az asztalnál nem csinált őrültségeket, ráadásul eddig nem is nagyon 3beteltem ellene.

Esküszöm még nem láttam a végeredményt, de leírom a véleményem.
240 hand van azz ellenről, tehát azért már valami kialakult képünk van róla. Tudni kell hogy bosson vagyunk és 5max. Tapasztalataim alapján aki a bosson 19%os VPIP-vel rendelkezik az már a jobbak közé sorolható.
Pro: KK-t nem szívesen dob az ember PF
Kontra ahogy írtam a számai rendben, és ami a legfontosabb ebben a szituban az a 3bet% és hogy szinte betolta az egész stack-ét AA-t prezentálva.

Hogy mit tennék? Megadnám, mert én ilyen vagyok :), de annyira AA-t érzek, de még akkor is van 19%unk. Na de ha csak QQ vagy AK akkor favoritok vagyunk

szóval call, hisz kell egy kis gamblerkedés is a játékunkba :) - bár ez nem teljesen az, hisz nagyon jó lapod van és valamelyik GODMODE videóban hallottam, hogy cca. 1:24-hez az esély, hogy kifogunk egy AA-t.

UPDATE:
Na elolvastam a végkifejletet :( Teljesen egyértelmű volt hogy AA van nála, de hát...olyan nehéz eldobni azokat a rohadt lapokat. Pedig az lett volna a helyes játék már belátom. A gamblerkedést meg meg kell hagyni egy magasabb VPIPvel, PFR-el és főleg 3bet%-al rendelkező idióta ellen. Lesz bőven rá lehetőség.
Szóval az van hogy magasabb téten lehet eldobnám egy ilyen ellen...
A fenébe, teljesen felhúztam magam, hogy a read jó és csak annyit kellett volna írni hogy FOLD... :(

Élő ügyfélszolgálat