Nálam ez a két szcenárió ugyan az
Nálam nem:) Egyébként mit lépnél az 5betre illetve pushra?
Nálam ez a két szcenárió ugyan az:
1.
Stacks:
UTG anonymus($8.10) 81bb
UTG+1 anonymus($11.39) 114bb
CO anonymus($18.95) 190bb
BTN Villain($9.80) 232bb
SB Hero ($21.81) 218bb
BB anonymus($36.23) 362bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :Kc: :ks:
2 fold, anonymus bets $1,75, Villain raises to $5,75, Hero raises to $14, anonymus folds, Villain raises to $30, Hero???
2.
Stacks:
UTG anonymus($8.10) 81bb
UTG+1 anonymus($11.39) 114bb
CO anonymus($18.95) 190bb
BTN Villain($9.80) 232bb
SB Hero ($21.81) 218bb
BB anonymus($36.23) 362bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :Kc: :ks:
2 fold, anonymus bets $1,75, Villain raises to $5,75, Hero calls $5,75, anonymus calls $5
Flop: :Ac: :Kd: :3s: ($17,75, 2 players)
Hero checks, anonymus checks, Villain bets $11,5, Hero raises to $30, anonymus folds, Villains push, Hero???
(jó, ez sarkított, de példa szempontjából mindegy)
ez a kérdés csak nekem tűnik akadémikusnak? az ellenfélről semmi infó, így ugyanannyira lehet snapcall, mint snapfold. mindenesetre szerintem ez egy végtelenül egyszerű döntés lesz egy 4way deep oop játékhoz képest. ha a 4bet létjogosultsága a kérdés, akkor már szerintem kínosabb, ha callt kapunk, mint ha 5betet.
kíváncsi vagyok, hogy mit gondol, ennyi.
egyébként ha sem call-t se 5betet nem akarsz kapni KKval pre, akkor gyakorlatilag blöffölsz! KKval preflop azért, hogy ne kelljen pókerezni késöbb.
kérdésekre a válaszok:
nem setmine-ból kalloznék, ha kallozok
ha 4betelnék akkor D ellen dobom 5betre, de SB ellen good value, utg ha beveri az is call, ha 100bb-je van, bár elég breakevenish
AKx kérdésre nem tudok válaszolni hogy flopon stackelődnék-e, mert sem actiont, sem boardot nem írt.
kérdésekre a válaszok:
nem setmine-ból kalloznék, ha kallozok
ha 4betelnék akkor D ellen dobom 5betre, de SB ellen good value, utg ha beveri az is call, ha 100bb-je van, bár elég breakevenish
AKx kérdésre nem tudok válaszolni hogy flopon stackelődnék-e, mert sem actiont, sem boardot nem írt.
vagy nem érted a válaszokat, vagy nem érdekelnek.
Dettó.
Engem érdekelnek, de mintha elbeszélnénk egymás mellett.
ok, gondolj arra hogy csak buzik check/raise-elnek dry boardon amikor csak jobb lap ellen tudják betenni. nem tudom szemléletesebben elhinteni az infót.