KK - preflop kérdés - NL100 - 6max
Henneth: 19/16/3.08 (805)
Sziasztok,
mi a döntésetek preflop?
EverestPoker Game #3118684659: Table Marav-9 - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 20:46:24 - 2008/04/16
Seat 1: chenson ($60.60)
Seat 2: Hero ($99.90)
Seat 3: Eleventhday1 ($18.25)
Seat 4: Henneth ($96.00) 19/16/3.08 (800 hand)
Seat 5: T-Platz ($103.90)
Seat 6: ZZZ888ZZZ ($129.70)
Eleventhday1 posts the small blind of $0.50
Henneth posts the big blind of $1.00
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero[:Kc: :Ks:]
T-Platz folds
ZZZ888ZZZ raises to $3.50
chenson calls $3.50
Hero raises to $16.00
Eleventhday1 raises to $18.25 and is all-in
Henneth raises to $44.25
ZZZ888ZZZ folds
chenson folds
Hero :confused: :confused:
Nálam gondolkodás nélkul all-in!!!
(ha ott az AA akkor kifizetjuk, nekunk is kifogják forditott esetben...:))
ezt én is betolnám:)
meg nincsen bent a penzed?:eek:
egyebkent lehet hogy ez csak micron divat, de a AK-val 100% hogy lecallolnak, de all-inomat calloltak mar le JJ+, AQs+, s bar ott a 4-bet, hasonlo statu regularok a fenti rangel tobbe kevesbe eljatszanak, foleg ha esetleg a kozos history is olyan, hogy folyamatosan mennek a restealek a 3-bettel...
Ennyire ne legyél szikla ;). Ha ott az AA, akkor ij, de még akkor is van 2 outod. :)
a tobbiekkel ertek egyet, KK-t 100 BB-ert SOHA nem dobunk.
(Egyebkent, ha valami, akkor ez AA, az akcio meg a statok miatt, de akkor sem :-) )
Véleményetek szerint mi lehet az a range, amivel egy ilyen regulár, aki engem ugyanolyan jól ismer, mint én őt (és persze tudja, hogy kb. azt játszom, amit ő) visszaemel egy ilyen akció után?
Az AK-t én itt teljességgel kizárnám, azzal biztosan nem csinálja ezt, a JJ-t is, mert az itt ilyen akció után dobja. Lehetséges, hogy ezt QQ-val így játsza?
Kérdés, hogy Ti mit csinálnátok a helyében, ha QQ lenne Nálatok? Erre nagyon kiváncsi vagyok!
a 4-bete utan bent van mar annyi penze, hogy megadhassa az all-ined...
Azért ha így ismeritek egymást, akkor elárulhatnád, hogy vélemyényed szerint téged minek tart, ha TAG-nak, akkor szerintem QQ a minimum hand, ha LAG akkor szerintem akár a JJ is belefér, ha superLAG, akkor meg nem tudom :)
Szerintem lehetséges, hogy QQ-val így csinálja, SH asztalon gyakran látni, hogy a QQ is 3bet. Ha meg az a kérdés, hogy allin után mit csinál, talán elereszti a hölgyeket, de nekem nem fájna, ha keresnék vele 70 dollárt, mert ugye eddig kb ennyit raktak be a potba. Ha allin-t tolunk 170-re kell 55-öt megadnia, ugye 20% esélye a győzelemre, 33%-ot kell megadnia.
a 4-bete utan bent van mar annyi penze, hogy megadhassa az all-ined...
Azért ha így ismeritek egymást, akkor elárulhatnád, hogy vélemyényed szerint téged minek tart, ha TAG-nak, akkor szerintem QQ a minimum hand, ha LAG akkor szerintem akár a JJ is belefér, ha superLAG, akkor meg nem tudom :)
Szerintem lehetséges, hogy QQ-val így csinálja, SH asztalon gyakran látni, hogy a QQ is 3bet. Ha meg az a kérdés, hogy allin után mit csinál, talán elereszti a hölgyeket, de nekem nem fájna, ha keresnék vele 70 dollárt, mert ugye eddig kb ennyit raktak be a potba. Ha allin-t tolunk 170-re kell 55-öt megadnia, ugye 20% esélye a győzelemre, 33%-ot kell megadnia.