szerintem max a river call lehet kerdes, de egy ilyen statu csavo ellen en is megadtam volna.
jobb lett volna, ha legalabb TPTK-d van (ami ugye neki volt), de szerintem mivel konkret lapra ugyis lehetetlenseg tenni valakit, ezert range-ek ellen kell jatszani, amit vertel.
hideg fejjel jatszva mondjuk a turn utan mar csak K10-et verted, tehat talan a river call mar nem volt +EV-s, de nagyon nagy minusz EV-s sem.
ez van, a fishek azert fishek mert mindig tulertekelik a lapjaikat, tehat veluk szemben nekunk is mas mercet kell alkalmaznunk, amely miatt mi tununk a meg nagyobb fishnek ami szar erzes. de ok mindig ilyen hulyek mi meg csak ellenuk, a stajaik ismereteben jatszunk igy es azert mert hosszutavon ez nyereseges. sajnos neha, vagy nem is olyan neha jobb lapjuk lesz, ezt el kell tudni viselni. (legalabb nem fogjak abbahagyni a pokert)
ilyen statokkal nincs az a pokeristenség akit nem lehetne lefishezni, 7es agressziófaktor 100%os vpip mellett, ez elég hihetetlen.
szerintem teljesen jól játszottad, hagyni kell hogy kiblöffölje magából az utolsó centet is, én is bevállaltam volna.
Bajkevero szerintem elsiklottal a statjai felett, erre visszaemelni nemnagyon érdemes, mert egyrészt már ugyis pot committed lennél, viszont elveheted a kedvét a további blöfföktől...
ilyen statokkal nincs az a pokeristenség akit nem lehetne lefishezni, 7es agressziófaktor 100%os vpip mellett, ez elég hihetetlen.
szerintem teljesen jól játszottad, hagyni kell hogy kiblöffölje magából az utolsó centet is, én is bevállaltam volna.
Bajkevero szerintem elsiklottal a statjai felett, erre visszaemelni nemnagyon érdemes, mert egyrészt már ugyis pot committed lennél, viszont elveheted a kedvét a további blöfföktől...