Nl 100 AA x/shove-ot kap
$0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG Catch69 ($95.65) 96bb
UTG+1 mateb ($114.13) 114bb
CO Time4Revenge ($104.51) 105bb
BTN uuzka ($165.52) 166bb
SB veterankwu ($50.50) 51bb
BB kuczenty91 ($102.44) 102bb
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Time4Revenge is CO :ac: :ad:
2 folds, Time4Revenge raises to $3, 2 folds, kuczenty91 calls $2
Flop: :8s: :4s: :jh: ($6.50, 2 players)
kuczenty91 checks, Time4Revenge bets $4.50, kuczenty91 goes all-in $99.44, Time4Revenge ?
Ez miez? Tiltel ? 20/17 regular 135 hand snap x/shovolt flop xr 25%. Easy fold?
Ilyet combo drawval szoktam látni regektől. pár+fd sd+fd gs+fd
Persze nem szentírás, de ez a személyes tapasztalatom.
Összességében kb flipre állsz
szvsz range alja ellen flipelsz.
Zoomon meg az h valaki 135 handen értelmesnek tűnik az kb semmit nem számít, itt általában nem pre hülyék.
Ameddig nincs read, hogy tiltel, addig soma fold. Semmi értelme, amit csinál, főleg zoomon, ahol szerintem nemigen van asztaldinamika.. Pl jó lehet ilyen idiótán játszani, ha korábban elvesztettél pár buy-int az asztalon és tiltes image-t előadva játszod a nuts-ot, hátha belevelingeli 1-2 játékos és így képesek hero callra..
láttam már ilyet regtől settel, mondjuk valószínű már nem reg xD esetleg kisebb limiten
nem nagyon lehet dobni elsőre sztem
Ameddig nincs read, hogy tiltel, addig soma fold. Semmi értelme, amit csinál, főleg zoomon, ahol szerintem nemigen van asztaldinamika.. Pl jó lehet ilyen idiótán játszani, ha korábban elvesztettél pár buy-int az asztalon és tiltes image-t előadva játszod a nuts-ot, hátha belevelingeli 1-2 játékos és így képesek hero callra..
Ennek könnyű dobásnak kell lennie. Itt csak találgatni tudsz, és biztos vagyok benne, hogy amikor kezded a session-t akkor nem úgy ülsz le, hogy "találgatósdival" akarok most nagyot nyerni.
Nem tudom elképzelni, hogy 44, 88, JJ játszhat így, vagyis én még nem láttam ehhez hasonlót erős/monster handdel.
Kár, hogy nem tudjuk mi történt a sráccal az előző handek során akkor nem csak feltételezhetnénk, hogy tiltre vágta-e magát, vagy sem.
Lehet, hogy sick a gondolatom, de én ezt nem egy 100bb-s flipnek fogom fel, hanem egy 80-20nak, ezért nálam call.
Nem tudom elképzelni, hogy 44, 88, JJ
kicsit ellentmondásos amit írtál