Hehe ez mit művel? 4 x 4 bet.
Dobni nem dobnám az biztos, inkabb idegesitően 42-g 5 betelnék. Amugy meg nem jó annyira a call, bennvagy egy 40 dolláros potban OOP ha flopon elchekkeli a végén kimákol.
5 bet call, min 5 bet flop push ha nem A, de nem szívesen callolnám le.
Az 5-bettel az a baj, hogy mivel nagyon nagy az ő 4-bet size-a, ezért még deepen sem tudunk akkorát 5-betelni, hogy érezzen FE-t ha pushol. (ugye ha a stackünk 30+%-a bekerül pre, akkor comittedek leszünk)
Ezért gyak. azért érjük el szvsz, hogy mindent eldob ami gyengébb mint AA-KK.
Viszont a 4-bet %-a elég magas, ezért valszeg itt még tágabb a range, talán van benne pár blöff, JJ+ AK.
Szintén 5bet-call és ha alacsony vagy viszonylag száraz flop jön C/R-broke, ha Ászos flop jön (az ciki) de check-fold, ha draws flop, akkor pedig Cbetelem a flopot köbö a pot 2/3-ával.
Szintén 5bet-call és ha alacsony vagy viszonylag száraz flop jön C/R-broke, ha Ászos flop jön (az ciki) de check-fold, ha draws flop, akkor pedig Cbetelem a flopot köbö a pot 2/3-ával.
+++1
Ez világos de ezzel a bajom, hogy kicsit jobb játékos simán kicsavarja a kezedből, mert KK-AA-t reppelsz és riveren se fogsz tudni mást. Setminingolni meg nem KKval szeretnék.
Ip teljesen más a helyzet. Én maradok a 5bet mellett aztán bet/broke. (Riveren jön a K) :)
Elég polarizált ranggel 4betelhet az ARC!
Szóval sztem az enemy (light) 4bet range kb. ez lehet: A2o-A7o , illetve 37s, 85s, 63s, 74s, 84s, 86s, 75s, 64s és még esetleg K4s, K5s, K6s
Value 4bet range pedig ez: 99+, AQo+, AQs+
Elég polarizált ranggel 4betelhet az ARC!
Szóval sztem az enemy (light) 4bet range kb. ez lehet: A2o-A7o , illetve 37s, 85s, 63s, 74s, 84s, 86s, 75s, 64s és még esetleg K4s, K5s, K6s
Value 4bet range pedig ez: 99+, AQo+, AQs+
Nem igazán értem ezt, mi az h 5-bet-call? Az 5-betünkre 99%-ban pusholni fog vagy dobni, nem callolni, úgyh tök mindegy milyen flop jön, sőt ha esetleg callol akkor is teljesen mind1.