NL100 44 BvB megfelelő line kiválasztása
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($99.50) 100bb
CO ($124.45) 124bb
BTN ($101.93) 102bb
Hero (SB) ($197.50) 198bb
BB ($161.69) 162bb
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is SB :4d: :4h:
3 folds, Hero raises to $3, BB calls $2
Flop: :2c: :6d: :2s: ($6, 2 players)
Hero bets $4, BB calls $4
Turn: :th: ($14, 2 players)
Hero ($190.5)?
BB 23/19, 12%ban 3betel ilyen szituácóban.
51% ftoflopcbet, 33%ftoturncbet.
Turn bet vs missed 73%, river afq 28%.
50% wwsf, 24% wtsd, 5k hand.
A kérdés az hogy melyik linet választanátok. Forduljunk bluffbe, tehát beteljünk turnon és a legtöbb riveren is vagy catcheljünk legtöbbször két utcát? Indokolt válaszokat kérek hogy melyik line miért éri meg jobban, közös dinamika csak néhány 3bet, egyelőre semmi read nincs egyikünknél sem a másikról, új vagyok a limiten.
Mit lát ő rólad, milyen steal százalékkal játszol sb-ről illetve mennyire vagy barrel happy?
Biztos vagy abban, hogy valueból már nem tudsz betelni?
Milyen range-el 3betel szerinted itt téged, ergó mennyit callolsz, 4betelsz oop 3betre, fog e ő itt AJ-AQ,KQ 3betelni ellened valueból? SC-kkel 3betel szerinted v callol inkább poziban?
Jó lenne sejteni h köbö milyen range-el van bent, a 3betelési szokásai ismerete sokat segíthetne.
Ha inkább több pocket van a range-ében akkor a cc nem tűnik jónak annyira mert easy valuebetje van egy 88-al. Akkor azt mérlegelném h mennyire fog 3 utcára dobni nekem és tolnám valszeg.
Ezen a boardon valszeg floatol azért elég sokat airral is, de annyira a cc nem tetszik egy AQ ellen sem, mert nem fog elégszer betelni szerintem, csak ingyen lapot adsz. De ha sc-kel is floatol akkor már jobb lehet. De kérdés h a turn cc után fog e riveren blöffölni tovább, vagy rájön a tervedre.
Nekem amúgy eszembe jutott egy turn cc, river c/r is, ha tud dobni akkor ez jó lehet, mert turn siman floatoltatjuk meg valuebeteltetjük riveren meg játszhatunk így drill+-al. de ezen még elmélkedem.
Mint mondtam új vagyok a limiten, átlagos playernek láthat eddig. Nem fog messzemenő következtetéseket levonni 100 hand infóból.
tudom h új vagy, de gondoltam az 5k hand talán közös vmennyire.
szerintem a std-bbet választanám és betelnék tovább, rengeteg gyengébb lehet nála amit turn dob, s riveren is tudsz dobatni majd jobbakat, csak nem gondol mániáknak.
az a baj h rengetegszer fordul elő ilyen vagy hasonló szitu és ezt mindig végighívni öngyilkosság. bár lehet tényleg jó
BvB calling rangenek melyik részét dobja ezen a flopon?:)
Sima ch/c 2x-er nálam, ha útközben odaér ez van.
Szerk.:
Azért 2x, mert a közepes SD képes lapokkal xbackeli a rivert ezért ott a bet range nagyobbik része air.
Misivel értek egyet, ha van szituáció amikor a legnagyobb %ban tudunk aireket blöfföltetni 2 utcán akkor ez az.
5K hand után mi van a river cbetekkel,mennyit dob(biztosan arról is van info)?Anélkül én ezt nem folytatnám turnön,keveset dob és kb J-A lesz jó kártya neked a 3.töltetre riveren(talán még egy 9-en mernék akciózni,de inkább nem),ami azért nem túl jó(33-34%).
Számolj egy EV-t trn/riv barellre,h jól jössz e ki belőle,de sztm nem,a lapod fejlődésképtelen.
Flop cb,trn give up.
Bluffcatch nem tetszik,borzalmasan sok kártya cseszheti el a lapod erejét,rengeteg over lehet nála floatként,ráadásul betelhet olyan kezekkel,mint az 55,77,88,99 a turnön,mondjuk egy alacsony riveren,sanszos,h 77-99 már csak ch-el,így az mondjuk kizárhatod a riveren,amikor nyit,de hosszútávon kurva sokba fog kerülni ezt megfejteni.
Atomfloater ellen jó lehet Béla által javasolt turn c/riv chr,de ehhez meg a river agressziója a kérdéses,de egy floater általában ezt kétszer lövi,az tuti.
nem tetszk de ha nem thin vbetel, akkor talán lehet a két cc, mer tényleg airral lesz tele a range-e. egyébként mit gondoltok, A, Kmagassal betel itt turnon? mert szerintem ritkábban, ellenben az ulyen lyuksor, random Jmagas floatjait ütni fogja. szal magas rivereknek lehet jobban örünék.
nem túl jó ötlet a két xc ezzel a lappal, nem jó buli minden közepes potot elveszteni (közepes sd-vel beteli a turnt, rivert checkeli) és a nagy potokban (bet turn, bet river) polarizált range ellen játszani, ami ellen ha épp hátrányban vagy, akkor van 5%-od, előnyből meg jóval kisebb az edge (~80-85).
a flop cbet, turn x line-nal az a másik, hogy flopon minden floatnak legalább 30%-a van és turn xc tervvel mindig realizálni fogja ezt az equityt.
és ismeretlen ellenfél ellen sem úgy kéne elkezdeni az ismerkedést, hogy "nincs infóm, de feltételezem itt floatol".