Én elképzelni sem tudok két megfelelő villain-t itt a callhoz.
A limp miatt sosem lesz jó a call.
Ha 80%-ban dob egy reg, az nem lesz sokáig reg.
A limp miatt sosem lesz jó a call.
valóban, nl100+ az már leak, és könnyen exploitálható...
Én csak azért nem vagyok benne biztos hogy nem +EV a call mert a mai póker már nagyon aggró
NL10 is leak, csak ott még nem probléma:)
egyébként egyetértek abban, hogy laza button izót 3betelhethetünk össze-vissza, mert az ellenfél elég fostalicska range-el van bent általában és a nagyobb open miatt ugye túl nagy potot kéne játszania, amit még ip sem biztos, hogy akar.
Az indoklásaid az infók tükrében nálam helyesek. (de csak akkor ha ebben a konkrét spotban is dobja a lapjai 68%-át, amit viszont már nagyon erősen megkérdőjeleznék)
A precall kérdése pedig ott bukik vagy dől el, hogy te mennyit fogsz postflop hibázni. Lesz-e reverse IO, vagy már van róla annyi infód, hogy a call nagyobb értéket hoz, amit nem nehéz összehozni, kb. itt kezdődnek a postflop játék alapjai.
A másik kérdésed, hogy hány %-os foldto3betre van szükség ahhoz, hogy több érték legyen a callban?
Nem lehet rá válaszolni mert rengeteg más egyéb befolyásoló tényező van még. Önmagában nézve a foldto3bet nem információ.
Inkább úgy mondanám, hogy én eddig kb. 3 milkó handes pályafutásom alatt talán félkezemen ha meg tudom számolni hányszor gondoltam -biztosan- jobbnak a callt OOP AA-val. De ismerek nálam jobbakat akik rendszeresen csinálják.
szerintem jobb a call, mint a 3bet
jó mondjuk mopst meg szerencsés szitu volt hogy hu maradtunk
igazatok van hogy 3way szarabb a szitu
de ez hülyeség, pont azért call, hogy utg1 limper bennmaradjon. így hogy button potolt 3way olyan shallow lesz az spr, hogy simán lehet stackért játszani kb minden flopon (+ev).
annak ellenére hogy már nl10-en is leak, 400-on is simán megcsinálom :(
szerintem jobb a call, mint a 3bet
[COLOR=#333333][FONT=Arial]
de ez hülyeség, pont azért call, hogy utg1 limper bennmaradjon. így hogy button potolt 3way olyan shallow lesz az spr, hogy simán lehet stackért játszani kb minden flopon (+ev).