Pre nem calloznék AA-val 2 ellenfél ellen. Főleg nem ebben a - steal, resteal - helyzetben. Kihasználnám, hogy a 3bet sima resteal-nek látszik ilyenkor.
Ráadásul UTG+1 (aki valójában MP :) egy csomó vacak lappal limpelhet, amit kifejezetten dobatni szeretnék AA-val, vagy rossz odds-ot adni a flop nézéshez. Pl: kézbe párok, SC. Ha jobb féle játékos, akkor nagyjából ezekkel limpel, bár jobb játékos szerintem nagyon ritkán tesz ilyet.
Postflop megjátszásnál nem tudom ki lehetne-e kerülni a teljes stack elvesztését ilyen asztal mellett és ilyen preflop megjátszás után. A törn 2-es (ha eljutunk törnig) biztos nem segít a dobásban. Preflop ha tartja a 3bet-et 66-tal, az hiba részéről, de ha mégis megteszi: akkor tuti bekerül floppon.
Az egyetlen lehetőség a konkrét parti megnyeréséhez - és ez mutat az általánosan jó megoldás felé is szerintem - a flop előtti 3bet. 66-tal (kis párokkal) legtöbbször dobnia kell, így ha 3bet-et esetleg megad, nagyobb eséllyel lesz nála két magas lap, vagy az alacsony asztalhoz nem passzoló (nem szettesedő) kézbe pár.
mért akarnál eldobatni kispárokat meg mp limp range-éből KT-ket, okés a 3bet, de biztosan nem azért, hogy ezeket eldobják:)
de szerintem stackért annyira nem lesz könnyű 3way játszani button ellen, mert bármit csinálunk az nagy erőt mutat
Leosztásonként 7,14-et, de abban benne van minden walk meg körfold. Nézd meg úgy, hogy be van pipálva a "could 3bet" fül, elég durván fel fog menni.
Ja így pont duplája lett.
ha 3way lesz kb mindig stackért akarunk játszani, ha kerül be a flopon pénz.
mért akarnál eldobatni kispárokat meg mp limp range-éből KT-ket, okés a 3bet, de biztosan nem azért, hogy ezeket eldobják:)
ha 3way lesz kb mindig stackért akarunk játszani, ha kerül be a flopon pénz.
legtöbb micro/small játékosra levetette sűrű hálóját a félelem és tényleg dobatni akarják.
3bet +1
Naná hogy azért calloztam hogy a limpert benntartsam, beszélek hülyeségeket hogy ez most így mák hogy HU maradtunk.
Hát ja azért gondolom hogy nagyobb +EV-t turok hozni a callal mert bu izolálása gyenge és nem 4betel olyan sokat ez még nem az a szint amikor erre sokat visszajátszanak főleg hogy én se vagyok itt annyira light bár ő sokat dob ellene lehetnék!
Szóval ha 3betelek a fish dob, a reg meg jó esetben a rangenek egy kis %-ával callol és még egy kicsivel tönkremegy.
Postflop a call után viszont top párokkal is fizetnek néhány vagy 3 utca betet, a fish még rosszabbal is akár!