Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 - amikor a river a barátunk :) 67o vs. AA

erikkke
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 14. 19:13

sztem te vagy az ostoba ! örülj neki h vannak ilyen arcok . mellesleg soha nem shovolok AA val 3 betet 100% ban calolni fog allint NEM . és mivel tiltel úgy is bekúrja .

meg nem tudom te milyen teremben játszol de ha ennél jobb rekreációs játékost találsz akkor indokolt a sitout egyébként -EV .

Roleks
2013. aug. 14. 19:16

cool story bro. borzalmas a shove pénzégetés.

vadallat
Válasz erikkke kommentjére
2013. aug. 15. 2:30

sztem te vagy az ostoba ! örülj neki h vannak ilyen arcok . mellesleg soha nem shovolok AA val 3 betet 100% ban calolni fog allint NEM . és mivel tiltel úgy is bekúrja .

meg nem tudom te milyen teremben játszol de ha ennél jobb rekreációs játékost találsz akkor indokolt a sitout egyébként -EV .

sztem meg vigyázz mit mondasz. ja és összefüggéstelen amit írkálsz. legalább írj akkor amikor már szomjas vagy. :D :D :D

vadallat
Válasz Roleks kommentjére
2013. aug. 15. 2:32

cool story bro. borzalmas a shove pénzégetés.

látszik hogy Tir-X és BelaKecskén kívül lövésetek sincs miről van szó. TT, AA egy tiltelő ellenfél ellen tényleg borzalmas pénzégetés, nem? :D :D legalább írjanak olyanok akik értik miről van szó, köszi... uhh.. facepalm...

erikkke
2013. aug. 15. 3:09

buta vagy

vadallat
2013. aug. 15. 3:11

jó is ez a mellőzött lista... :D

BelaKecske
2013. aug. 15. 3:17

látszik hogy Tir-X és BelaKecskén kívül lövésetek sincs miről van szó. TT, AA egy tiltelő ellenfél ellen tényleg borzalmas pénzégetés, nem? :D :D legalább írjanak olyanok akik értik miről van szó, köszi... uhh.. facepalm...

ha azt láttad róla, hogy 100ból 100szor calloz mindent, akkor nyilván jó a shove, de amúgy tényleg nem, mert evidens h többet fog dobni erre, mint egy 4-5x-es 3betre akár, tiltelő reg is sokkal inkább rádtolja ha van FE-je mintha nincs, aki meg megad ennyit az általában betolja magától is, meg ha nem, akkor is igazából legtöbb A magas meg gutshot, meg fd, meg párral tönkre megy floppon és AAval neked sosincs nehéz döntésed.

Roleks
2013. aug. 15. 13:45

jó hát nem mondtam h értek hozzá csak kell a pont pulcsira :/ meh

Tir-X
2013. aug. 15. 14:00

Jó hát azért bármennyire is hízhatna ettől a májam, meg bármennyire is úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben tilty fish ellen jó lehet a shove,

azért Roleksre azt mondanod, hogy lövése sincs, szerintem elég erős. Még úgy is, hogy egy olyan ember vagyok - aki mint tudjátok - szereti ha igaza van :D

Ice-pocó
2013. aug. 15. 14:37

Szerintem ez most pont bejött, és nagyon függ ugye az aktuális ellenfelünktől.
Remélem ettől azért nem kapsz szárnyra és nem fogsz egyből push-olni, ha monstert látsz...:)

Élő ügyfélszolgálat