Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 - amikor a river a barátunk :) 67o vs. AA

vadallat
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 15. 14:56

jó, azt láttam hogy roleks nem ma kezdte, ezúttal kérek elnézést :)

Ice-pocó: "szerintem ez most pont bejött"...nos, 81,33%-om volt flop előtt :) igaz riveren visszamákoltam, de hát egyszer az is jár :) nem szoktam deepen pusholni monsterekkel mindenáron a flop előtt, de ez most az a helyzet volt, legalábbis szerintem :) egyébként meg AA vs random: 85,2% vs. 14,8% :D szóval én nem félek betenni flop előtt :) természetesen nem fogunk teljesen random ellen játszani, de ha be kell rakni flop előtt, akkor nem fogok izzadni ászokkal. akkora nit még nem vagyok, de nem is leszek.

kisgatyas
2013. aug. 16. 13:00

Ice-pocó: "szerintem ez most pont bejött"...nos, 81,33%-om volt flop előtt :) igaz riveren visszamákoltam, de hát egyszer az is jár :) nem szoktam deepen pusholni monsterekkel mindenáron a flop előtt, de ez most az a helyzet volt, legalábbis szerintem :) egyébként meg AA vs random: 85,2% vs. 14,8% :D szóval én nem félek betenni flop előtt :) természetesen nem fogunk teljesen random ellen játszani, de ha be kell rakni flop előtt, akkor nem fogok izzadni ászokkal. akkora nit még nem vagyok, de nem is leszek.

Sztem a kolléga arra gondolt a "szerintem ez most pont bejött" alatt, hogy lecallolta a pre shovedat és nem arra, hogy behuztad :P
Amúgy valszeg akármit csinálsz bekerül:)

Ice-pocó
2013. aug. 16. 13:07

Tudom, hogy nem izzadsz, ahogyan Én sem, ha pre AA-m van.
A bejött arra utalt, hogy megadta az all in-t. De ne csináld mindig ezt, mert többször fognak dobni. Erre értettem.

Élő ügyfélszolgálat