Demiro
2008. febr. 25. 15:13

NL100 - floppolt 2 pár

A mai kedvenc Cake-es partim. Kezdem nem elhinni, hogy a river hányszor, de hányszor olyan kártya, amin elvérzek.

Tudom, ezt preflop dobni kellett volna. Azért calloltam a 2. emelést, mert előttem már 3-an voltak a partiban és Ben_07 minden 3. partiban reraiselt. Így utólag megnézve a partit, a preflop minraise-re emelnem kellett volna.

Csak AA-val verhetett, de azt szinte biztos, hogy slowplayeli, nem tűnt jó játékosnak. Azt nem tudtam elképzelni, hogy így játszon egy 22-t vagy 33-at. Szinte biztos voltam benne, hogy a floppon jobb vagyok, és ez be is jött, AK volt nála, flushdraw nélkül, ráadásul még backdoor flush esélye sem volt. :D

Majd legközelebb lehúzom... :mad:

#1421012291001108: Chelsea (6-Max) 12291
Seat 2: Eagles11 (79,65 in chips)
Seat 3: alexxxandre (99,50 in chips)
Seat 8: mikeemei (61,80 in chips)
Seat 9: Dirty Fred (112,60 in chips)
Seat 10: Ben_07 (117,25 in chips)
Eagles11: posts small blind $0,50
alexxxandre: posts big blind $1
Dealt to Dirty Fred [ :3s: :As: ]

mikeemei: raises to $2
Dirty Fred: calls
Ben_07: raises to $8
Eagles11: folds
alexxxandre: calls
mikeemei: calls
Dirty Fred: calls

@@@ F_L_O_P @@@ [ :3h: :4h: :Ac: ]
alexxxandre: checks
mikeemei: checks
Dirty Fred: bets $24
Ben_07: is all in 109.2500
alexxxandre: folds
mikeemei: folds
Dirty Fred: is all in 80.6000
Ben_07: returns uncalled bet $4,65

*** TURN *** [ :Tc: ]
*** RIVER *** [ :Th: ]
*** SHOW DOWN ***
Ben_07 wins $239,70 with Two Pairs, Aces and Tens with King kicker

buktar
Válasz Demiro kommentjére
2008. febr. 25. 15:17

Dirty Fred? Ez kész.

Hosszútávon plusszos leszel a srác ellen, egyébként preflop fold. 8BB az sok Axs -el.

Demiro
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 25. 15:19

Dirty Fred? Ez kész.

Szeretem megkavarni az amcsikat. :D :D

medgypeti
2008. febr. 25. 15:19

Hát igen, szerintem is a pf játékkal van elsősorban a gond. A flopon viszont már nem volt mit tenni.
Amúgy Demiro ahogy látom már NL100-on nyomod, gondolom mostanában váltottál mert pár hete még 50-en játszottál, ha jól emlékszem. Hogy sikerült a szintlépés?Mekkora BR-al vágtál neki a 100-nak?Milyenek a tapasztalataid a Cake NL100-as játékosairól?Mennyivel keményebb, ha keményebb egyáltalán mint az 50?

Demiro
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 25. 15:27

A minraisre emelnem kellett volna, de utána egy 26$-os kasszába kell még beraknom 6$-t, ez talán még belefér.

buktar
2008. febr. 25. 15:28

Hát igen, szerintem is a pf játékkal van elsősorban a gond. A flopon viszont már nem volt mit tenni.
Amúgy Demiro ahogy látom már NL100-on nyomod, gondolom mostanában váltottál mert pár hete még 50-en játszottál, ha jól emlékszem. Hogy sikerült a szintlépés?Mekkora BR-al vágtál neki a 100-nak?Milyenek a tapasztalataid a Cake NL100-as játékosairól?Mennyivel keményebb, ha keményebb egyáltalán mint az 50?

Neked bejött a Cake? Mikor játszol általában?

Demiro
2008. febr. 25. 15:31

Nem játszottam 100-on túl sokat, nem néztem, de kb. 3-4K leosztás lehetett. Én nagy különbséget nem látok az 50-es és a 100-as játékosok között itt.

A bankrollom megvan hozzá, de egyelőre nem nyerek jobban, mint 50-en, úgyhogy ha ez így marad, akkor egy időre visszamegyek 50-re. Bár nekem minden tétlépés után döcögött egy ideig a nagyobb téten a játékom, aztán egyszer csak beindult.

Ami talán az előnye a magasabb tétnek, hogy a RB jobban jön, bár azt egyelőre nehezen tudnám kiszámolni, hogy mennyivel.

Demiro
2008. febr. 25. 15:32

Tényleg, mikor játszol és milyen néven?

medgypeti
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 25. 15:34

Neked bejött a Cake? Mikor játszol általában?

Hát tegnap este játszottam először. Volt egy csúnya bad beatem mindjárt az elején, fórumba be is raktam, de így elsőre tetszik. A szoftver maga tetszik, bár 3 óra körül kicsit kifagyott, de lehet, hogy a gépemben volt a hiba. A bónusz egész jól jön. 1500 hand alatt kiszedtem 30$-t, plusz a következő 10-nek a felénél vagyok. A gold chipek is egész jól jönnek, 8at szedtem össze.
Kiváncsi vagyok hosszútávon milyen hatással lesz a játékomra a HUD nélküli játék.Robi te milyen néven játszol amúgy Caken?

medgypeti
2008. febr. 25. 15:35

Tényleg, mikor játszol és milyen néven?

Esténként leszek főleg megtalálható, 8 után, Referee87 néven, de lehet hogy majd cserélgetem:)

Élő ügyfélszolgálat