NL100 - floppolt 2 pár
A mai kedvenc Cake-es partim. Kezdem nem elhinni, hogy a river hányszor, de hányszor olyan kártya, amin elvérzek.
Tudom, ezt preflop dobni kellett volna. Azért calloltam a 2. emelést, mert előttem már 3-an voltak a partiban és Ben_07 minden 3. partiban reraiselt. Így utólag megnézve a partit, a preflop minraise-re emelnem kellett volna.
Csak AA-val verhetett, de azt szinte biztos, hogy slowplayeli, nem tűnt jó játékosnak. Azt nem tudtam elképzelni, hogy így játszon egy 22-t vagy 33-at. Szinte biztos voltam benne, hogy a floppon jobb vagyok, és ez be is jött, AK volt nála, flushdraw nélkül, ráadásul még backdoor flush esélye sem volt. :D
Majd legközelebb lehúzom... :mad:
#1421012291001108: Chelsea (6-Max) 12291
Seat 2: Eagles11 (79,65 in chips)
Seat 3: alexxxandre (99,50 in chips)
Seat 8: mikeemei (61,80 in chips)
Seat 9: Dirty Fred (112,60 in chips)
Seat 10: Ben_07 (117,25 in chips)
Eagles11: posts small blind $0,50
alexxxandre: posts big blind $1
Dealt to Dirty Fred [ :3s: :As: ]
mikeemei: raises to $2
Dirty Fred: calls
Ben_07: raises to $8
Eagles11: folds
alexxxandre: calls
mikeemei: calls
Dirty Fred: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ :3h: :4h: :Ac: ]
alexxxandre: checks
mikeemei: checks
Dirty Fred: bets $24
Ben_07: is all in 109.2500
alexxxandre: folds
mikeemei: folds
Dirty Fred: is all in 80.6000
Ben_07: returns uncalled bet $4,65
*** TURN *** [ :Tc: ]
*** RIVER *** [ :Th: ]
*** SHOW DOWN ***
Ben_07 wins $239,70 with Two Pairs, Aces and Tens with King kicker
Dirty Fred? Ez kész.
Hosszútávon plusszos leszel a srác ellen, egyébként preflop fold. 8BB az sok Axs -el.
Dirty Fred? Ez kész.
Hát igen, szerintem is a pf játékkal van elsősorban a gond. A flopon viszont már nem volt mit tenni.
Amúgy Demiro ahogy látom már NL100-on nyomod, gondolom mostanában váltottál mert pár hete még 50-en játszottál, ha jól emlékszem. Hogy sikerült a szintlépés?Mekkora BR-al vágtál neki a 100-nak?Milyenek a tapasztalataid a Cake NL100-as játékosairól?Mennyivel keményebb, ha keményebb egyáltalán mint az 50?
A minraisre emelnem kellett volna, de utána egy 26$-os kasszába kell még beraknom 6$-t, ez talán még belefér.
Hát igen, szerintem is a pf játékkal van elsősorban a gond. A flopon viszont már nem volt mit tenni.
Amúgy Demiro ahogy látom már NL100-on nyomod, gondolom mostanában váltottál mert pár hete még 50-en játszottál, ha jól emlékszem. Hogy sikerült a szintlépés?Mekkora BR-al vágtál neki a 100-nak?Milyenek a tapasztalataid a Cake NL100-as játékosairól?Mennyivel keményebb, ha keményebb egyáltalán mint az 50?
Tényleg, mikor játszol és milyen néven?
Neked bejött a Cake? Mikor játszol általában?
Tényleg, mikor játszol és milyen néven?