Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 FR - 22, bottom set - multiway pot

geri
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. febr. 22. 18:20

50BB-ért (mint ahogy 100-ért sem) lehet eldobni. Szerintem ilyen flopon ennyi ellenfél ellen nem szabad c/r-t játszani, sokkal jobb a (potközeli) donkbet.

+++1

Lugo
Válasz geri kommentjére
2009. febr. 22. 21:09

ezért szeretek SH-zni, ott settel nem kell gondolkozni, csak tolni neki :)

Tibibacsi
Válasz Lugo kommentjére
2009. febr. 22. 22:43

FR-en se kell.

bojanika
Válasz technoinside kommentjére
2009. febr. 22. 23:32

ha 3-mas vagy 6-os szettet talált flopon azzal nyitnia kellett volna - kizárva
flopon overpairral megint csak nyitnia kellett volna = 99 - kizárva
persze lehet h tévedek, de legalábbis szerintem..

Preflop limp/call utg-ből. Ez többször lesz valamilyen pp, mint nem. 1 érv a set mellett. Ő is játszhatott c/r-re, hiszen az asztalon volt két hülye, akik mindig emeltek, és sokszor túlértékelték a lapjukat. Még 1 érv a set-re.
Floppon 99-cel 4 ember ellen butaság lett volna hívni (sztem), tehát akár lehet nála az is. A turn emelésemre a gyors allin számomra nem egy TT-t, vagy KJs-t sejtet, pláne úgy, hogy vannak még mögötte hárman.

Ha annyira rossz játékos lenne, hogy egy ilyesmi lappal allin megy a turn-ön, akkor ugyanez a játékos emelt volna a flopon is (hiszen nagyon jó lapja van).Ezt ugyanakkor nem tette. Miért nem?
Nekem úgy tűnt, azért ment igen hamar allin a turn-ön, mert félt, hogy elromlik a flopon még tuti jó c/r-re játszott lapja.

Nem azt mondom, hogy nincs igazatok, csak azt, hogy mielőtt a 4. legjobb lappal megadunk egy allint érdemes elgondolkodni rajta... nem fogom bepakolni a pénzemet egy "tuti" bukós szituban, csak azért, mert set-el azt "szoktuk".

titcar
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 22. 23:39

ebben is van ráció, de arra is rá lehet b@szni elég szépen, ha túl sokat feltételezel az ellenfélről... :)

Tibibacsi
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 23. 4:19

Beteszek egy valamennyire hasonló handet, mert a témához kapcsolódik (set megjátszása multiway potban veszélyes flopon). Ellenfél nyerő regular.

Full Tilt Poker Game #10792241913: Table Copper Crest - $2/$4 - No Limit Hold'em - 21:19:13 ET - 2009/02/22
Seat 1: Tibibacsi ($910.90)
Seat 2: ThatsABadCall ($446.20)
Seat 3: geokitkat ($160)
Seat 4: Isamu Noguchi ($172.60)
Seat 5: FreshSpade ($400)
Seat 6: jmsc17 ($71.90)
Seat 7: Andrew Song ($414)
Seat 8: IPushYouCallWin ($62)
Seat 9: kilainstinkt ($879.90)
Tibibacsi posts the small blind of $2
ThatsABadCall posts the big blind of $4

*** HOLE CARDS ***
Dealt to Tibibacsi [5c 5s]
Isamu Noguchi folds
FreshSpade raises to $14
jmsc17 folds
Andrew Song calls $14
IPushYouCallWin folds
kilainstinkt calls $14
Tibibacsi calls $12
ThatsABadCall calls $10
*** FLOP *** [4d 5d 6d]
Tibibacsi bets $64
ThatsABadCall folds
FreshSpade folds
Andrew Song raises to $180
kilainstinkt folds
Tibibacsi ???

buktar
2009. febr. 23. 8:50

~100BB -ért egyszínű kapcsolódó flop -on is rátolom. Lehet bennem van a hiba?

Zehy
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 23. 9:23

~100BB -ért egyszínű kapcsolódó flop -on is rátolom. Lehet bennem van a hiba?

Azért donkoltunk, h rirézt kapjunk, mi a kérdés? Én is rátolom.

Tibibacsi
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 23. 12:12

Bennem nincs kérdés, csak példának tettem be mert szerintem ez jóval veszélyesebb flop mint Janika hand-jénél, mégis mindketten all-in mentünk a floppolt settel (Andrew Song-nál 44 volt). Ha kint van az overset vagy floppolt flush az cooler, 100BB-ért nem lehet eldobni.

esoember
2009. febr. 23. 12:35

Potbet F-on, ha 3betel vki ai.
Setet főszbályként(95%) soha nem dobok, ha flushre javul, ha nagyobb set kifizetem.
C/r-t nem mernék ennyi ellenfél ellen játszani.

Élő ügyfélszolgálat