Hogyne.
Először behúztam a csúszkát push-ra
Kicsi a minta szerintem ... én sem mondom, hogy üverrossz itt a fold, de én valszeg rátolnám a sok draw, plusz rosszul megjátszott overpár lehetősége miatt.
Kicsi a minta szerintem ... én sem mondom, hogy üverrossz itt a fold, de én valszeg rátolnám a sok draw, plusz rosszul megjátszott overpár lehetősége miatt.
Kicsi a minta? 151000 hand? Akkor mennyi a nagy minta?
szerintem ez 151 hand - 151k handben nem találsz 16/16-os mutatót FR-en ;)
szerintem ez 151 hand - 151k handben nem találsz 16/16-os mutatót FR-en ;)
sziasztok!
ha fullom lenne nem így játszanék a statoktól teljesen függetlenül. mi értelme van egy 88-cal vagy egy 22-vel turnön emelni? ezzel két lehetőséget érünk el: egyrészt ha pusht kapunk, akkor autocall(ez jó). ha meg fold, akkor nem hoztunk ki belőle elég valuet. turnön megadás lenne az értelmes játék (bennhagyni a flushdraw-kat) és riveren a kártyától függne a cselekedetem(akár cr, akár bet/call). szóval én úgy gondolom, hogy az esetek nagyon kevés %-ában lesz full a srácnál, így én pusholnám.
Erdekes hogy a turn check/raise statnak hitelt adsz, de preflop statokrol mintha elfeldkeztel volna. Pedig az ebben az esetben sokkal arulkodobb.
Az ellen 16/16-ot jatszik, a pf raise callja kevesebb mint 1%, es most pont ezzel a ritka esettel allunk szemben - innentol kezdvel a turn statoknak nem sok semmi relevanciaja van.
Valoszinuleg eleg sokszor lesz itt nala AA hogy +EV legyen a push, szerintem hiba dobni.
@teskayev: Azt nézted, hogy WTSD 41%? Ha AA, KK-val bűvészkedne itt, akkor hogyhogy nem várja meg a river betemet is? Szeret mutatásig jutni, most mégis inkább agresszív lesz.
@Süszi: Te hogyan húznál ki minél több pénzt a húzólapokból? Az ő szemszögéből nézve sokkal több FD van nálam, mint kész lap. Ha turn-ön cc-ol és riveren nem egészül ki egyik fd sem, akkor mit csinálsz? Itt van az utolsó esély, hogy egy húzólappal rátoljam, riveren már csak flössel fizetek, ami 18% eséllyel jön le.
Ha a statokból indulunk ki akkor nála itt soha nem szabadna fullnak lennie.
BB-ról vakvédése call formába 3% és látható, hogy inkább szét 3betel mindennel, de most mégis callolt.....
Osztom teskayev gondolatát, hogy KK+ al megőrült most.