hát húzólapból nem igazán tudnék többet kiszedni, ugyanis turnön 24 dollárt kellene a húzónak megadni a 82,5 dolláros kasszához. ez ~29,1%. annyija meg nem lenne meg. így, ha minket arra tesz, akkor sem éri meg emelni, mert egy kompetens játékos húzóval nem ad meg ekkora emelést (min raise esetén lesz 18,3%unk a megadásra). ha riveren esik esetleg, akkor viszont minden bekerülhet.
max akkor védhető az emelése szerintem, ha minket drillre tesz és nála 22 van. ha 88, akkor az sem.
így szerintem is magas pár (KK,AA) van nála, esetleg 7es(aki fél a színhúzóktól,főleg,h már 2féle is van) de arra viszonylag kicsi az esély, így a push szerintem +EV.
UPDATE: húzó alatt természetesen flushhúzót értek.
UPDATE2: ha flushhúzóra tenne minket,akkor flopon lenne érdemes CR-elni, turnon már nem (ha flopon fullja van).ha turnon lett, akkor szerintem csak call.
@Süszi: Te hogyan húznál ki minél több pénzt a húzólapokból? Az ő szemszögéből nézve sokkal több FD van nálam, mint kész lap. Ha turn-ön cc-ol és riveren nem egészül ki egyik fd sem, akkor mit csinálsz? Itt van az utolsó esély, hogy egy húzólappal rátoljam, riveren már csak flössel fizetek, ami 18% eséllyel jön le.