NL100 FR flop TP, sorhúzó multiway pot
No-Limit Hold'em, $1.00 BB (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP3 ($145.70)
CO ($150.15)
Button ($102.80)
SB ($100.50)
BB ($104.60)
UTG ($198.20)
Hero (UTG+1) ($133.80)
MP1 ($113.85)
MP2 ($38.50)
Preflop: Hero is UTG+1 with J, 10
UTG calls $1, Hero calls $1, MP1 bets $4, 1 fold, MP3 calls $4, CO calls $4, Button calls $4, 2 folds, UTG calls $3, Hero calls $3
Flop: ($25.50) 8, 9, 10 (6 players)
UTG checks, Hero ?
A preflop játék kérdéses lehet, de itt nem részletezem, hogy miért így játszottam. A lényeg, hogy ebben a helyzetben igazán a kérdéses a hogyan tovább egyelőre flopon.
Remélem sokan véleményezik, mert érdekes lesz a folytatás is... :)
én csak kontárkodok, de azért leirom a véleményem, kéretik csak FYI jelleggel kezelni :)
én check-call-olnék 1 normál méretü betet, FE szerintem nem sok van, igy a donk-ot is kizárnám, mert ha arra jön az RR akkor nem állunk túl jól, overpár, set beteszi. c/r, nem tudom :/
Ha jól számolom, akkor 6way a pot. Ilyen helyzetben felesleges agresszívkodni szerintem, nagyobb az esély h valaki monstert floppolt és oop vagy. Top pair bad kicker, ezzel kitörölheted 6 way. Sztem check call amíg nem egészül ki vmelyik draw, mivel 6way ezért valszeg jó potoddsod lesz.
A folytatás:
Flop: ($25.50) 8, 9, 10 (6 players)
UTG checks, Hero checks, MP1 bets $12, 2 folds, Button calls $12, 1 fold, Hero calls $12
Turn: ($61.50) 5 (3 players)
Hero checks, MP1 bets $15, 1 fold, Hero ?
Ketten maradtunk. Itt mi lehet a legjobb játék? Érdekes ez a 1/4 pot bet. Ez itt erős vagy kétes lapot jelenthet?
Ellenfél 20/14, 81% cbet, 75% turn cbet, WTSD 20%, W$SD 33%
még mindig FYI:
én továbbra is safe játszanám, megvan az odds a callra. aztán ha riveren is ilyen gay-t betel, akkor ott szintél call :/ ha esik a nuts akkor meg fél pot donk/rr :)
ps: szólj ha nem érdekel mit agyalok, és akkor befejezem :)
stig ebből nutsunk semmiképp nem lehet.
infó nélkül nehéz, de érdekesek ezek a kis betek, szerintem én nem agyalnám túl és call-call, ha riveren javulok raise.
ps: szólj ha nem érdekel mit agyalok, és akkor befejezem :)
turn call, de ha lenne vmi infó az ellenről az jó lenne
Isten ments! Legalább egy valakit érdekel amit írok! Jó lenne, ha még jönne pár reakció. Holnap berakom a rivert is, merthogy még az is volt. :)
turn call, de ha lenne vmi infó az ellenről az jó lenne