NL100 FR KK a vakokban
Fél órán belül 2 KK-t kaptam - egy $80-as és egy $210-es pot ment el mellettem
1. - nagyvakban Hero (KK - Big Blind) loses - three of a kind, nines wins over a pair of kings - Poker Hand Replays
utg limp raise allin a legkomolyabb 99-el, de AQo openraise $6.5-ig középről se semmi azér'
2. - kisvakban Hero (KK - Small Blind) loses - a pair of aces wins over a pair of kings - Poker Hand Replays
$20 call AK magassal is elég fasza. nehogymár elhigyjem az AA-t gombról...
szerintem mindkettő hibásan van játszva!!!
1.: mi ez a call vakról?? igazából a három ember közül te játszottál a leggyengébben szvsz. rereaise!!!
2.: oké hogy lemákoltak, de sokkal nagyobb 3bet kell! oop leszel. 23-24ig simán mehet. postflop standard szerintem.
első handben rájuk kellett volna borítani az asztalt körülbelül :D. 6,5-re vissza 21-ig minimum. akkor talán tud dobni a 99. így sztem jogos volt az allin az ő részéről.
csatlakoznék az előttem szólókhoz. ez biza el lett szúrva.
1. reraise kb. 21-22-ig osszt ollé. Nem szabad weak-en KK-t játszani ilyen helyzetben! Aki le akar mákolni, az fizesse ki preflop, vagy dobjon.
2. reraise 22-23 utána meg tolni neki amit szól!
Én azt hittem, hogy csak panaszképpen került be ide ez a két parti. Most látom, hogy ti meg elkezdtétek elemezni. :)
De itt már minden le lett írva, hogy melyikben mi a rossz. Még egy érv az agresszív preflop játék mellett: Nem szeretnénk, ha egy kóbor Ax-nek olcsón lejönne az A flopon. Fizessen érte sokat, ha látni szeretné, hogy jön-e A!
szerintem mindkettő hibásan van játszva!!!
1.: mi ez a call vakról?? igazából a három ember közül te játszottál a leggyengébben szvsz. rereaise!!!
2.: oké hogy lemákoltak, de sokkal nagyobb 3bet kell! oop leszel. 23-24ig simán mehet. postflop standard szerintem.
köszönöm a véleményeket!
ez a BB-s KK pontosan egy körrel az SB-s KK után jött és pont azon agyaltam hogy most hogy játsszam meg úgy hogy ne az előző eredményre jussak. ezért most 3betelek - gondoltam. nyilván valami pénzt is akarnék vele hozni, ezért egy D-ből elkövetett lopásra annyit akartam hívni hogy pont megadja. megadta, flop száraz, belehívok $20-at!!! és adja AK magassal. nehogymár az én játékom legyen trágya :)
Mégegyszer megnéztem a handet, és a fél pot alatti flop emelés is eléggé meglepett, mivel oop pláne védeném a KK-t a színhúzás ellen. Miután AK kapott egy baromi weak emelést, így akár meg is adhatta, amirt a leeső negyedik szine még jobb helyzetbe hozott. Emelt és az FD + 2 overrel simán tartotta a visszaemelést.
Hát végül is vállaltad a kockázatot, és lebővült. Ez van.