Sztem nincs baj az emelés mértékével. Úgy általában nem gondolom, hogy a c-betek mérete el kell érje a pot méretét, főleg ha egy általános c-betről beszélünk, nem amikor nagyot flopoltunk. Teljesen jók a pot méretéhez képest 60-75% méretű betek, viszont azt szinte mindig 1-2 ellenfél ellen. Ja és a pothoz képest hasonló méretű/arányú second barrel-lel se fukarkodjunk. :)
Épp utóbbi miatt jó, ha kisebbek a flop c-betek, mert így gyakrabban tudunk 2nd barrelt alkalmazni, hisz így a turnön még "kezelhető" méretű a pot.
Mit csináljunk a visszaemelés után?
Ez már jóval nehezebb kérdés. Az tény, hogy nagy húzónk van, az ellenfelet egy viszonylag szűk zónára rakva (88, KQs, KQ) is elég jók az oddsaink, több mint 40%-unk van. Viszont azért az gyanús, hogy az ellenfélnek lapja van, hisz ez a flop az ő szempontjából eléggé eltalálhatott bennünket. Persze azért nem dobnék, tehát marad a visszaemelés vagy a call.
itt vagy ráfekszenek a pot gombra, vagy belehívnak 6$, ez az 5$ ilyen kérdező szagú emelés
Gerivel értek egy, raise 39. 40 semmiképp, nem baller.
Most látom van szavazás is. Opciók inkább lehetnének:
a.) call
b.) raise 35-38; 40-45
c.) raise 39
d.) shove
itt mit jelent az hogy "baller"? nem ismerem a kifejezést
Úgy látszik akkor én is kérdező szagút szoktam emelni :(
Gerivel értek egy, raise 39. 40 semmiképp, nem baller.
Most látom van szavazás is. Opciók inkább lehetnének:
a.) call
b.) raise 35-38; 40-45
c.) raise 39
d.) shove
baller = menő, vagány :D
Semmi, viccelni próbáltam :D
Na látom szinte mindenki egy véleményen van. :) Hát én nem így cselekedtem pedig először azon gondolkodta, hogy meddig emeljek vissza. Shove mennyire rossz/jó játék itt? :o
40 semmiképp, nem baller
Na látom szinte mindenki egy véleményen van. :) Hát én nem így cselekedtem pedig először azon gondolkodta, hogy meddig emeljek vissza. Shove mennyire rossz/jó játék itt? :o
ha ugy gondolod hogy mindenképpen allin kerülne ellened a forma (KQ, 88) akkor toljad rá te, had agyaljon ő. bár a pot miatt még nem éri meg szerintem betolni.