BenkiQB
Válasz geri kommentjére
2009. jan. 23. 16:27

nem látom értelmét ovebet allin menni, mert ,ha csak normál raise callt jatszunk rank tolhatja szarabb drawal , allinre meg elbob egy j10, kisebb fd-t, stb.
ezt a gondolkodos dologt nem ertem, 88,kq sose gondolkodik hanem snapshippel.

átgondoltam, totál igazad van.

kiveséztük :)

bet/r/rr 38, 39 vagy 40$ :) AI-ra call. river treff bubi

már csak a party végére vagyunk kiváncsiak :)

zoltanh
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 23. 17:25

Nincs már nagyon mit ragozni a leosztáson ezért meg is osztom a végét.

Allin tettem őt amit istallolt J8s-al és ki is tartott neki.

Nagyon rossz döntést hoztam ezzel a pushal. Ha visszaemelek 37 38 39 vagy 40ig :) és erre pushol ő akkor easy callolom, de ha csak adja a flopon akkor blank turnon ugyis rátolom és akkor talán még dobta is volna. Gyenge volt az én játékom, de szerintem az ővé is, alsó pár fd-vel callolni? hmm ha betenném Pokerstove-ba a rangemet (most nem a saját gépemről vagyok) akkor is rossz a megadása szerintem.

geri
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 23. 20:35

Gyenge volt az én játékom, de szerintem az ővé is, alsó pár fd-vel callolni? hmm ha betenném Pokerstove-ba a rangemet (most nem a saját gépemről vagyok) akkor is rossz a megadása szerintem.

teljesen standard a j8s cr/call reszerol, mindekettotok reszerol a helyes line betolni floppon. nem volt mit tenni, cooler, nem gondolhatod te se komolyan ,hogy ezen a floppon bármilyen postflopakciora 100 bb deepen dobható egy j8cc. kizárt, mint ahogy az is hogy te eldobd.

kanrich_
Válasz geri kommentjére
2009. jan. 24. 18:18

Ezt a topikot csak most olvasom, és ritkán fordul elő, hogy röhögök egy HH elemzős topikon, de most megtörtént!

Az év HH postja eddig ezekkel a 38-39-40-es témákkal! :)

Élő ügyfélszolgálat