Túl LAG stílus ez FR-re. Persze ezzel is lehet nyerni, csak nem mindegy hogy hány asztalon, főleg PS-en nem ahol dealt rakeback van..
Szvsz inkább picit vegyél vissza, 15/13 tökéletes, és azt tudod jóval több asztalon tolni.
Túl LAG stílus ez FR-re. Persze ezzel is lehet nyerni, csak nem mindegy hogy hány asztalon, főleg PS-en nem ahol dealt rakeback van..
Szvsz inkább picit vegyél vissza, 15/13 tökéletes, és azt tudod jóval több asztalon tolni.
Kb. 1 hete vettem egy adatbázis és találtam egy ilyen fazont.
ui: titcar ha kell az adatbázis akkor szóljál és feltöltöm valahova.
Kb. 1 hete vettem egy adatbázis és találtam egy ilyen fazont.
ui: titcar ha kell az adatbázis akkor szóljál és feltöltöm valahova.
hogyne kéne :D :D
egyátalán nem túl laza. a legnagyobb nyerők (nagyobb minta alapján) mind 23/18-16/12 között vannak. értem itt min 3-4 ptbb/100 200-on és fölötte! csak szerintem a számok rohadtul nincsenek összhangban. túl aggro (ami már egy ponton túl nagy! hátrány, tudni kell passzívba váltani). ezekhez a induló statokhoz szerintem nagyon magas a cbet is. hosszútávon a regek sokat fognak floatolni, raiselni, ha lesz rólad elég mintájuk. és soxor a passziv lineban sokkal több value van, csak tudni kell felismerni a helyzetet ill ellenfelet. mindenképp a lazaság a kulcs, de ez teljesen más postflop játékot követel, mint egy 12/10-es playanak.
de majd az eredmények igazolják, hogy jó-e hosszútávon. minden teremben más a tuti.
valahogy el kell dobatnom az ellennel a lapját, amikor nincs semmim nem? :D
amikor nincs semmim
nekem tetszenek a statok, hogy a viharba ne tetszene.
pm ment (hehe, vicc volt, nem ment pm)
Kisebb limiten (NL10, 25, 50) is kb ezek a statok az "ideálisak"?
Tehát 15/13 körül?
Csak hogy tudjam miben kell még javulnom.:D
Nálam 15/7 körül van, szóval kevés a preflop raise?
15/13 kb azt jelenti hogy ha bemegyünk akkor szinte mindig openraise, vagyis no limp?