Igen, korábban próbáltam emelni velük korai pozicióból, de sokszor kaptam 3betet, amire dobnom kellett...
Ha meg csak limp, hátulról raise, még 3BB-t megér a flop hátha jön a set.
De igaz, lehet nem tudom kifizettettni, szóval jobb a fold.:)
Igen, korábban próbáltam emelni velük korai pozicióból, de sokszor kaptam 3betet, amire dobnom kellett...
Ha meg csak limp, hátulról raise, még 3BB-t megér a flop hátha jön a set.
De igaz, lehet nem tudom kifizettettni, szóval jobb a fold.:)
elkerülte a figyelmemet hogy fr-ről beszélünk, én shra gondoltam, de
55> alatt akár dobhatóak is, de ha belimpelsz, szettesedsz, majd flopon izmozol, akkor a jobb játékosok egyből leveszik hogy mivan, ezért nem szeretem a limpet kis pp-kkel
Jó ez a topik! Én is nem rég léptem NL100 Fr-re. Ebben a hónapban 13k hand alatt 14/7/3,5 játszottam 1.65 pt/100-at hoztam. Ez még nem az igazi....
Szóval összefoglalva:
- LP-ből több raise
- EP kis pp inkább fold
- MP-ből minden pp raise
GL!
Jó ez a topik! Én is nem rég léptem NL100 Fr-re. Ebben a hónapban 13k hand alatt 14/7/3,5 játszottam 1.65 pt/100-at hoztam. Ez még nem az igazi....
Szóval összefoglalva:
- LP-ből több raise
- EP kis pp inkább fold
- MP-ből minden pp raise
GL!
igen igen magamra :-)))
Szóval összefoglalva:
- LP-ből több raise
- EP kis pp inkább fold
- MP-ből minden pp raise
GL!
ok köszi! Igyekszem változtatni.
Én is köszönöm a segítséget, nálam is kb. ezen kell akkor változtatni:
- LP-ből több raise
- EP kis pp inkább fold
- MP-ből minden pp raise
Mivel szóbakerültek alacsonyabb tétetek optimális FR induló statjai is ezért pár kérdéssel megtoldanám a listát.
Bosson nyomom FRNL25-ön ahol legtöbb nyerő reg 14/7-el tolja ( kivéve fórumtársunkat Strato-t
Mekkora BB/100 érhető el reálisan ezen a szinten ? nekem jelenleg 13/7 a statom és 5,5 BB/100-am. Minden full ring reg. akadémiás blogját olvasom de csak R1per tüntette fel hogy ezen a szinten milyen BB/100-at ért el ( 100k alatt kb 5). Érdemesebb már most a 15/12-re beállni és azzal próbálkozni vagy ez az eremény /mutató jó ezen a szinten?
W$WSF, AF, steel %, flp cbet---- mik a jó, elvárható értékek ezknél a satoknál?
Amúgy köszi az eddig leírtakat nagyon hasznos volt.
Hogy az eredeti témához is hozzászóljak (eszet nem osztok mert tudásom nincs meg hozzá :) érdekesek az új statjaid Titcar kíváncsi vagyok mit eredményez hosszútávon, addig is GL!!!!