NL100 JJ pre döntés
A CO egy agresszív regular, aki sokat játszik rám, és én is 4betelgetem, callolgatom IP.
Callon kívűl másnak én nem látom értelmét.
Postflop meg minden eshetőséget elég nehéz lenne levezetni, de nagyjából az őszinteség fogja jellemezni mindkettőtöket a "51/27/5.3, WTSD: 36%" miatt.
Callolnék én is, emeléssel erősebbet adunk elő mint amink van.
Ha callolok én is egyet értek azzal, hogy a reg őszinte lesz többnyire, ezért a cbetjére dobnék. Bubis floppon nem:)
Bennem felmerül a 4bet. Mivel a fish ellen neked pre lehet jó berakni AT, 88+ szerű range-el, ha sokat 3betelt a co téged, akkor ő is elég lazán stackelődhet, olyan AQ-TT+ talán, mert feltételezheti h 4betelsz, betolod ezekkel, mivel a fish ellen jó, ellene meg elég sok fe-d van.
Nekem jobban tetszik ez, mint 3 hand-ed szetminolni gyakorlatilag, a fish ellen valszeg be tud menni jól, a reg ellen is néha, ráadásul ellene több fe-d lehet, ha meg dobnak felmarkoltál nem kevés halott pénzt.
nálam az a kérdés h 4bet bluffolunk e itt és sztem nem. ezért 4betelnék 27-ig de ez az alja a rangemnek.
a másik kérdés h mivel tolja rád CO ha pl QQ+ AK akkor 4bet fold mert nem lesz meg az odds a callra. ha 1010+ AQ+ akkor call. de sztem az előbbi a range.
fish ellen meg bőven elöl vagyunk.
A fish dead money-jával a potban biztos nem 4bet/foldolnék.
Az alábbiakban sorolom azokat a lejátszásokat, melyeknél jobb a 4bet/fold:
szerintem is 4bet.. a felét eldobja 4betre a lapjainak, fish-sel egyértelmű ai.. amennyiben a reg. pushol inkább dobnám..
Az a baj, hogy 4bet után meglesz a potoddsunk a reg 5bet push range ellen (AK,QQ+), így nem dobhatunk.
Viszont sok értéket hagyunk benn a fish ellen, ha nem 4betelünk, és nagyon elrontjuk az equitynket a poziban bent maradt reggel.
4betcallolnék szerintem.
ha 4bet foldolunk 140 lesz a potban és 80at kell megadni és 36% van QQ+AK ellen. jók az oddsok az biztos