nl100 Q8s
€0.50/€1 No Limit Holdem
iPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG (€100) 100bb
Hero (CO) (€110.25) 110bb
BTN (€151.25) 151bb
SB (€100.50) 101bb
BB (€100.50) 101bb
Pre-Flop: (€1.50, 5 players) Hero is CO :qs: :8s:
1 fold, Hero raises to €3, 2 folds, BB calls €2
Flop: :5s: :7s: :jc: (€6.50, 2 players)
BB checks, Hero bets €4.55, BB raises to €11, Hero calls €6.45
Turn: :6h: (€28.50, 2 players)
BB bets €16.50, Hero raises to €36, BB goes all-in €86.50, Hero calls €50.50
bb 22/18 3b 6,3 3,5K hand
bb 3bet vs co 3%
btn 73% ban dob btn lopasra
ha en lopok btn akkor csak 56%-ban
co 28% ot hívok btn 56%-ot
resteal vs hero 15%
raise cbet 18%
raise cbet oop 22%
agg% 40 (50 41 12)
wtsd 29%
jó alany ő egy flop call és turn raise/call-ra ha betel turnon is?
Nagyon jó lenne ha már flopon lenne egy jó terv ellene!
ha szeret flop cr-t játszani, akkor gyakran kihagynám a cbetet, mert ha lejön a lapunk úgysem hiszi hogy fd-vel nem cbeteltünk. ez ciki?
ahogy ment a turnt nem raiselném, simán lejátszanám pot odds alapon. ha turnön kerül be akkor vszeg hátul vagyunk, csomó szet lehet nála.
ha szeret flop cr-t játszani, akkor gyakran kihagynám a cbetet, mert ha lejön a lapunk úgysem hiszi hogy fd-vel nem cbeteltünk. ez ciki?
ahogy ment a turnt nem raiselném, simán lejátszanám pot odds alapon. ha turnön kerül be akkor vszeg hátul vagyunk, csomó szet lehet nála.
amiatt nem tetszik, h nem 3betel co ellen, ergó összes nut fd meg szett (JJ is néha) a range-ében van, 64 kevésbé, azon kívül meg 89 odaért, mással mert azért nem feltétlen fog blöffölni. ha igen meg feladná sztem úgyis riveren.
tetszik a cback, itt Co v BB főleg
és utána ha flusht-kapunk?
akkor emelünk, mert nem reppelünk lófszt se.
tetszik a cback
Nagyon jó lenne ha már flopon lenne egy jó terv ellene!
Vátoztassunk annyit a szituáción hogy BU nyitottam.
Itt már nem lesz nála flopon JJ mert tuti 3b/5bpushon van ellenem, illetve valószínűsítem hogy többet is fogja támadni az 56%os bu rangemet mint a 28%os co rangemet.
(1 ről hm 2 re váltottam és a noteokat csak úgy lehet berakni ha hm1ből teszed át az adatbázist és én nem úgy csináltam szóval note nincs!
Most olyan mint ha vettem volna a handeket!)
szóval csak a statok vannak
ennyi infó alapján hogyan játszanátok ha én BU nyitottam 2BB-t?
nekem nem tetszik a flop check, és a flop 3bet/fold sem, szerintem sima bet/call, ha ilyen size-al játszik, turnt is lehet callozni, ha riveren blank jön gyakran feladhatja, meg pont a mink outjaink fogjank bluffölnink hank vank valami terve erre a játékra.
és a flop3bet vagy ez a turn raise bigyó hogy tetszik neked?
amúgy flop 3betfold az nem cool sztem ,meg igazából flop c után Qmagassal turnon nem lesz túl jó érzés játszani általában, úgyhogy az sem.