Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 Resteal pot River Push?

S0nnyB1ack
2019. febr. 24. 13:25

NL100 Resteal pot River Push?

Poker Stars, $0.50/$1 No Limit Hold'em Cash, 3 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (SB): $100 (100 bb)
BB: $161.01 (161 bb)
BTN: $60.36 (60.4 bb)

Preflop: Hero is SB with :Jc: :Ac:
BTN raises to $2, Hero raises to $7, BB calls $6, BTN calls $5

Flop: ($21) :Js: :Ad: :7h: (3 players)
Hero bets $13.73, BB calls $13.73, BTN folds

Turn: ($48.46) :6d: (2 players)
Hero bets $23.23, BB calls $23.23

River: ($94.92) :7d: (2 players)
Hero?

Preflop a size talán lehetett volna nagyobb, de BTN egy bálna, a 11 közös hand alatt 10 partiban részt vett és 9 ben jutott sd-ig a legrosszabb lapokkal, szóval semmiképp nem akartam kizárni.

Flopon szépen betaláltunk, olyan size-ot választottam hogy turnre 1 alatt legyen az SPR és minden turnon kényelmesen be tudjon kerülni ellene, aztán végül a reg callolt a hal dobott.

BB: 20k hand alapján 35/25/9 laza regular, IP általában 48%-ban dob 3betekre.
3bet potban 44, 41 és 20 százalákban dobál cbetekre.

Mit tennétek riveren? Látnátok értéket a pushban? Esetleg mit játszanátok másképpen a hand során?

56$ az effektív stack, kb 0,5 az SPR.

Lefty Gekko
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2019. febr. 24. 13:27

Én olyan flopokhoz szoktam, ahol 3 lap van....:D most 2t látok...

S0nnyB1ack
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2019. febr. 24. 13:37

Én olyan flopokhoz szoktam, ahol 3 lap van....:D most 2t látok...

Pikk bubi, káró ász, kör 7 :)

R1per2
2019. febr. 24. 18:23

Flopon szépen betaláltunk, olyan size-ot választottam hogy turnre 1 alatt legyen az SPR és minden turnon kényelmesen be tudjon kerülni ellene, aztán végül a reg callolt a hal dobott.

Gondolom a fish stackjére érted.
Szerintem akkorát betelj floppon, hogy a turnön a reg ellen is nyugodtan pusholsz, nem baj a kis overbet.
Fisht szerintem kevésbé fogja érdekelni a size, ha talált valamit floppon.

Úgyhogy turn push nálam.

S0nnyB1ack
2019. febr. 24. 20:35

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem feltételenül a "jó megoldás keresése "miatt raktam be a handeket, hanem inkább ilyen gondolatébresztő célzattal, hogy beszélgessünk róla, "szakmázzunk" kicsit.

Látom, hogy sokan olvastátok a témát szóval bármilyen tétről, más játéknemből szivesen fogadok véleményt, kritikát, kérdést ha van. A lényeg hogy kicsit mozgassuk a szakmai vonalat ;)

lourker
2019. febr. 25. 11:55

Amit leírtál a BTN-ről az pont arra ok, hogy nagyobb size-al 3betelj nem arra, hogy kisebbel.(nem fogja azt gondolni "ezt a 106s most eldobom mert 8-9ig raiselt nem 7ig";p)

Nálam push a river, ebben a szituban trips még nála se nagyon kéne, hogy legyen, lehet nála max 4-5 flush ami ver és jó pár Ax amit versz.

S0nnyB1ack
Válasz lourker kommentjére
2019. febr. 25. 12:11

Amit leírtál a BTN-ről az pont arra ok, hogy nagyobb size-al 3betelj nem arra, hogy kisebbel.(nem fogja azt gondolni "ezt a 106s most eldobom mert 8-9ig raiselt nem 7ig";p)

Nálam push a river, ebben a szituban trips még nála se nagyon kéne, hogy legyen, lehet nála max 4-5 flush ami ver és jó pár Ax amit versz.

Nem feltétlen akarok a tört fish ellen minél kisebb spr-t kialakítani flopra, mivel a legtöbb flopon A magasom lesz.
Mivel cs fishről van szó így elég akkor nagy sizeokat használni amikor betaláltunk.

lourker
2019. febr. 25. 12:23

Ez így oké csak az első hsz-ben nem ezt írtad, hanem azt "lehetett volna nagyobb, de nem akartad kizárni". De nem ez a lényeg végülis tökmind1;p

kacsa1st
2019. febr. 25. 12:31

Nem feltétlen akarok a tört fish ellen minél kisebb spr-t kialakítani flopra, mivel a legtöbb flopon A magasom lesz.
Mivel cs fishről van szó így elég akkor nagy sizeokat használni amikor betaláltunk.

érdekes megközelítés.

én inkább lourker kollégával értek 1et. ha pl 10bb-ig 3b-elsz akkor sokkal kisebb az esély arra, hogy BB elcsábuljon egy callra viszonylag széles skálával, mivel ő is szeretne a bálna ellen játszani (rengeteg pp, SC-k, közepes suited gapper-ek ,suited (akár off) BW-ek ott lesznek ha csak 6bb-t kell callozni mivel a regre pozban lesz a bálna meg kifizeti ha talál vmit)

a fish-nek meg inelastic a skálája.

S0nnyB1ack
Válasz R1per2 kommentjére
2019. febr. 25. 13:28

Gondolom a fish stackjére érted.
Szerintem akkorát betelj floppon, hogy a turnön a reg ellen is nyugodtan pusholsz, nem baj a kis overbet.
Fisht szerintem kevésbé fogja érdekelni a size, ha talált valamit floppon.

Úgyhogy turn push nálam.

Ezzel nem tudok azonosulni, hogy flopon olyan sizet hasznaljunk hogy 1 közeli spr legyen turnre a reggel. Ezzel a size-al is faceup nagyon erős a rangeünk, nincs blöffünk. Egy pot közeli betre mi rosszabbtól várunk megadást a regtől úgy hogy rommá blokkoljuk a call ranget és pontosan nulla darab erős draw lehet nála?

Élő ügyfélszolgálat