Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 rush KK cold 4betet kap 200bb deepen

BelaKecske
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. okt. 25. 1:19

100bb deep nyilván lehet backraiselni gond nélkül, de általában call jobb, mivel mp call majd backraise-sel simán lehet nálunk KK+ és kevésbé hatos pár, de nyilván ellenfél függő, h ki ellen mi a jó, meg saját image is számít persze.

Bumbanas
2013. okt. 25. 14:13

Full Tilt No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from Play Online Poker, Site Reviews & Poker Forum | FlopTurnRiver.com

SB ($210.10)
BB ($271.35)
UTG ($96.25)
Hero (MP) ($276.20)
CO ($687.15)
Button ($78.20)

Preflop: Hero is MP with KImage, KImage
UTG raises to $2, Hero raises to $8, 2 folds, SB raises to $23, 2 folds, Hero calls $15

Flop: ($49) 9Image, 10Image, 3Image (2 players)
SB bets $36, Hero calls $36

Turn: ($121) JImage (2 players)
SB bets $151.10 (All-In), Hero ?

Turn-ön sikerült neki egy sima, eldöntendő kérdéssé változtatni a partit: Megadjam vagy ne adjam?
Itt ezekre a lapokra gondoltam nála QQ Qs-el, AA, AsKx, KK?. Ezekből AA ver, a többi előtt vagyunk. Ugyanakkor miért tolná be QQ-val amikor erős lapot repelünk? AsKx-el jó játék lehet, ha azt gondolja, hogy dobatni tudja a QQ, KK-mat, de gondolhatom-e, hogy ennyire jó játékos?

Vélemények?

Gaabeesz
2013. okt. 25. 14:15

Így szerintem feladható akár, de nehezen dobnám adott pillanatban, sőt lehet nem is tudnám eldobni..

naggeri
2013. okt. 25. 14:21

két piros A betűre tenném a külköt. Az ellen lehet megvan az oddsunk.

naggeri
2013. okt. 25. 14:27

jah.. konkrétan ha csak AA-ra tesszük szerintem odds miatt sem dobhatunk már.
Ugye 50%-ba lesz nála naked AA, a betsize miatt inkább tenném naked-re mint sem ill, néhányszor lesz nála QQ is ..szóval szerintem már nem dobhatunk szimplán potodds miatt sem.

Galambos Tarzan
2013. okt. 26. 7:06

+1
(alacsony boardon 2 utca call, river fold)

Hát ez így önmagában hülyeség, már elnézést a nyers megfogalmazásért :) Millió tényező befolyásolja a postflop játékot, ezt így kijelenteni, meg globálisan ráhúzni ilyen szitukra óriási hiba.

tanfoglio107
2013. okt. 26. 9:48

Persze sok mindentől függ, sizeoktól, post tendenciáktól, board textúráktól stb. Általánosságban véve írtam.. Nem konkrétan a handre..

Epiman
Válasz tanfoglio107 kommentjére
2013. okt. 26. 12:59

Azt hiszem nem tudnám dobni.

asdator
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 26. 14:12

jah.. konkrétan ha csak AA-ra tesszük szerintem odds miatt sem dobhatunk már.
Ugye 50%-ba lesz nála naked AA, a betsize miatt inkább tenném naked-re mint sem ill, néhányszor lesz nála QQ is ..szóval szerintem már nem dobhatunk szimplán potodds miatt sem.

Ha 40%-ban van nála naked AA, 30%-ban AA spade-del, 20%-ban QQ spade-del és 10%-ban nála is KK van, akkor 20% EQ-nk van ellene. A potodds 35% körül van, úgyhogy én nem mondanám ezt így odds callnak!

R1per2
2013. okt. 26. 14:56

Mi lenne, ha dobnánk preflop cold 4betre, miután az eredeti pfr dobott? Lesz valaha is akárki, aki ezt exploitálná? Nit utg-t 3betelek utg+1, sb-ről meg blockerrel (pl. AK) blöff 4betelnek, hogy eldobassák az utg és az én rangemből az AA-nál rosszabb lapokat, amiből kb. csak egy van, a KK. Szerintem kizárt, ez pre KK+ for value.

3bettel egyetértek viszont, nit utg nem szívesen dob JJ+ AK-t szerintem, cold4bet meg olyan ritka, hogy nem tartanék tőle, sőt így könnyedén dobhatjuk felfordított KK+ ellen, buktunk 8bb-t 100+ helyett.

Élő ügyfélszolgálat