100bb deep nyilván lehet backraiselni gond nélkül, de általában call jobb, mivel mp call majd backraise-sel simán lehet nálunk KK+ és kevésbé hatos pár, de nyilván ellenfél függő, h ki ellen mi a jó, meg saját image is számít persze.
Full Tilt No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from Play Online Poker, Site Reviews & Poker Forum | FlopTurnRiver.com
SB ($210.10)
BB ($271.35)
UTG ($96.25)
Hero (MP) ($276.20)
CO ($687.15)
Button ($78.20)
Preflop: Hero is MP with K, K
UTG raises to $2, Hero raises to $8, 2 folds, SB raises to $23, 2 folds, Hero calls $15
Flop: ($49) 9, 10, 3 (2 players)
SB bets $36, Hero calls $36
Turn: ($121) J (2 players)
SB bets $151.10 (All-In), Hero ?
Turn-ön sikerült neki egy sima, eldöntendő kérdéssé változtatni a partit: Megadjam vagy ne adjam?
Itt ezekre a lapokra gondoltam nála QQ Qs-el, AA, AsKx, KK?. Ezekből AA ver, a többi előtt vagyunk. Ugyanakkor miért tolná be QQ-val amikor erős lapot repelünk? AsKx-el jó játék lehet, ha azt gondolja, hogy dobatni tudja a QQ, KK-mat, de gondolhatom-e, hogy ennyire jó játékos?
Vélemények?
Így szerintem feladható akár, de nehezen dobnám adott pillanatban, sőt lehet nem is tudnám eldobni..
két piros A betűre tenném a külköt. Az ellen lehet megvan az oddsunk.
jah.. konkrétan ha csak AA-ra tesszük szerintem odds miatt sem dobhatunk már.
Ugye 50%-ba lesz nála naked AA, a betsize miatt inkább tenném naked-re mint sem ill, néhányszor lesz nála QQ is ..szóval szerintem már nem dobhatunk szimplán potodds miatt sem.
+1
(alacsony boardon 2 utca call, river fold)
Persze sok mindentől függ, sizeoktól, post tendenciáktól, board textúráktól stb. Általánosságban véve írtam.. Nem konkrétan a handre..
Azt hiszem nem tudnám dobni.
jah.. konkrétan ha csak AA-ra tesszük szerintem odds miatt sem dobhatunk már.
Ugye 50%-ba lesz nála naked AA, a betsize miatt inkább tenném naked-re mint sem ill, néhányszor lesz nála QQ is ..szóval szerintem már nem dobhatunk szimplán potodds miatt sem.
Mi lenne, ha dobnánk preflop cold 4betre, miután az eredeti pfr dobott? Lesz valaha is akárki, aki ezt exploitálná? Nit utg-t 3betelek utg+1, sb-ről meg blockerrel (pl. AK) blöff 4betelnek, hogy eldobassák az utg és az én rangemből az AA-nál rosszabb lapokat, amiből kb. csak egy van, a KK. Szerintem kizárt, ez pre KK+ for value.
3bettel egyetértek viszont, nit utg nem szívesen dob JJ+ AK-t szerintem, cold4bet meg olyan ritka, hogy nem tartanék tőle, sőt így könnyedén dobhatjuk felfordított KK+ ellen, buktunk 8bb-t 100+ helyett.