Homework: szűrjetek rá arra, hogy utg-t 3betelik (6max is jó), ami kap cold 4betet.
A cold 4bettornál találtok e KK-nál gyengébb lapot, vagy láttatok e 4bet/foldot tőle 100bb+.
Ehhez óriási minta kell, én csak egyet találtam, az is short 89/49-es shorty fish volt.
weaktight | Hand | KAo - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
Overcallokat találok csak AK-val vagy QQ-val.
Mi lenne, ha dobnánk preflop cold 4betre, miután az eredeti pfr dobott? Lesz valaha is akárki, aki ezt exploitálná? Nit utg-t 3betelek utg+1, sb-ről meg blockerrel (pl. AK) blöff 4betelnek, hogy eldobassák az utg és az én rangemből az AA-nál rosszabb lapokat, amiből kb. csak egy van, a KK. Szerintem kizárt, ez pre KK+ for value.
3bettel egyetértek viszont, nit utg nem szívesen dob JJ+ AK-t szerintem, cold4bet meg olyan ritka, hogy nem tartanék tőle, sőt így könnyedén dobhatjuk felfordított KK+ ellen, buktunk 8bb-t 100+ helyett.
Nem lesz 88 a 3bet rangedben vs utg, legtöbbször QQ sem, ezért tárgytalan. KK-val meg szopás úgy setmineolni, hogy split ellen nem maradt K a pakliban :p Persze többnyire AA ellen mész, valszeg megvan az IO ilyen deep, csak tartani kell magad floppon is a setmine tervhez akkor (AKx board lenne még izgi :D)