NL100 set line reg ellen
Pre ritkán setmineolok vakokról HU, ő olyan volt, aki ellen jónak éreztem (nyilván bizonyos tervekkel, ha nem esik a set)...
De esett :) Ellenfél popupja:
Ő azt tudhatja rólam, hogy nagyon keveset donkolok, turn agresszióm 31%, c/r-em flopon 5%, turnön 4%. River agresszióm 26%. Fold BB vs BTN 79% nekem, 3betem 9% adott szituban.
Donkolnátok a turnön? Flop c/r túl erős lett volna, főleg hogy nekem nincs akkora c/r-em flopon, hogy elég blöfföt tegyen bele. Ha c/r-elnétek turnön, mennyit? Tegyük fel, hogy megadta. Riveren a következő esetekben mit lépnétek?
A):3s:
B):Jd:
C):Ac:
[HR][/HR]$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($112.33) 112bb
CO ($123.03) 123bb
BTN ($97.65) 98bb
SB ($180.01) 180bb
Hero (BB) ($101.50) 102bb
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BB :6c: :6s:
2 folds, BTN raises to $2.50, 1 fold, Hero calls $1.50
Flop: :kh: :5s: :6d: ($5.50, 2 players)
Hero checks, BTN bets $4, Hero calls $4
Turn: :2d: ($13.50, 2 players)
Hero checks, BTN bets $10, $10 to Hero ($95)?
Flat nem hiba de gyengébb PP-vel már nem sokra megyünk. A flop ch/call turn ch/raise line a lehető legerősebb, így ha flopon úgy gondoltad nem jó turnon se raiselnék, inkább a lead vagy már flopon raise. Ha megadja a ch/raiset A és B lehetőségek esetén egy river bettel erősebbet reppelünk mint ami a kezünkben van, mivel nem várhatunk megadást gyengébbektől, ráadásul fd-vel callolhatott. Az biztos hogy legtöbbször gyengébb sd képes lapja lesz, erősebbel valszeg visszatolja riveren, így megbékélek egy ch/folddal. A 3. lehetőségnél all-in mennék. Emellett tetszene egy flop lead, turn ch/call, river ch/raise line is.
Mivel keveset donkolsz: fl-c/c, turn-c/r-29$.
River - A-push, B-bet/fold, C-c/r - hátha nem dob el egy AK-t.
Mindig c/r-elném a setem Kxx boardon, slowplaynek szerintem inkább alacsony rag boardon van értelme, ahol sok turn kártyát barrelezhet.
call turn, river cr ált. (flush cardon just call), de ha paranoid akkor mehet a turn cr is mert feljött pár draw és megőrülhet
az hogy flop cr vagy sem a te general game planeden múlik ilyen szituban (btn 2,5x steal ellen mivel flatelsz pre, ilyen flopon mivel callolsz; van e blöff cr ranged vagy inkább callolsz flop/turn határeset handekkel), ahogy leírtad talán inkább call és és szélesen tartom a rangem mert barrelhappynek tűnik
btw van fold to cr stat is, az is hasznos lehet néha
Mindig c/r a flopon nálam is.
A flop ch/call turn ch/raise line a lehető legerősebb, így ha flopon úgy gondoltad nem jó turnon se raiselnék, inkább a lead vagy már flopon raise.
És preflop itt sokszor jobb a 3bet...
És preflop itt sokszor jobb a 3bet...
pre fold