NL100 SH; 55, set oop, mekkora river vbet?
€0.50/€1 No Limit Holdem
Prima
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Fundamental (€77.36)
CO delpiero (€108.23)
BTN MePlusOne (€103.16)
SB poker_Bonita (€103.18)
BB Hero (€100)
Pre-Flop: (€1.50, 5 players) Hero is BB :5c: :5h:
Fundamental calls €1, 1 fold, MePlusOne raises to €4, 1 fold, Hero calls €3, Fundamental calls €3
Flop: :jh: :5s: :9c: (€12.50, 3 players)
Hero checks, Fundamental checks, MePlusOne bets €8, Hero calls €8, Fundamental calls €8
Turn: :9d: (€36.50, 3 players)
Hero bets €22.50, Fundamental folds, MePlusOne calls €22.50
River: :6s: (€81.50, 2 players)
Hero (€65.5)?
UTG-ről 35 hand van az alatt 35/17-es halacska.
BU pedig feszes, majdnem Nit reg: 17/14; 3,1 total AF; 56% cbet flop;
Flopon nem akartam c/r-elni mert száraz a board kellemetlen lap max egy T lenne, és nem akarom kizárni a halat sem.
Turn azért donk, BU-nál szinte biztos hogy J van, vagy 9, vagy Overpár, 9-essel úgyis visszahív a másik kettővel meg adja, de amúgymeg lehet checkback-elne, illetve jöhet a hal is.
Így riverre, marad a J, és esetleg 1-2 Overpár, ha van nála 9x akkor úgyis bekerül.
Mennyi lenne a jó vbet, amit meg tud adni ezzel a range-el?
Nem gondolom, hogy allinbe lehet hívni, úgyhogy csak arra mennék, hogy biztos kifizessen. Ha 9-es max az a9-et, k9-et hiszem el. q9-el vagy rosszabbal nem gondolom hogy egy nit reg preflop raiselt volna még pozicióban sem. Bár csak egy sima fish limpje voltbent. De ha a9, k9 lett volna és te pont a 9-esébe hívsz bele szerintem jött volna araise. Overpárral mindent megad, de nem raisel ai-t. Sima J-vel meg nem fog sokat kifizetni. Én kb 33-38E betelnék.
push
ez egy jó kérdés, én fél potot azért mindig bele szoktam hívni riveren is, de ez nem biztos hogy optimális.
€44-re szavazok :)
eazy shove.
mondjuk én turnön picit nagyobbat emeltem volna ~25.5$ körül és akkor riveren 87.5$ a pot előtted meg 62.5$ marad, úgy lehet, hogy könnyebben rábeszeli magát. nem tudom ez számít-e valamit amúgy, de nekem ez a heppem.:D
push
Na de miért? Mivel fogja megadni egy ilyen NIT reg?
ez egy jó kérdés, én fél potot azért mindig bele szoktam hívni riveren is, de ez nem biztos hogy optimális.
€44-re szavazok :)
Na de miért? Mivel fogja megadni egy ilyen NIT reg?
Amúgy azt elfelejtettem hogy WTSD: 26%
belátom én is, hogy hülyeséget írtam, crazy mondja a frankót, turnön kell nagyobbat, és akkor riveren tudsz könnyen shove-olni :)
megfordítom a kérdést, mivel callozott eddig?