NL100 SH 77 set 150BB deep
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero ($157.75)
BTN ($98)
SB ($202.90)
BB ($100)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is CO :7c: :7d:
Hero raises to $3, 1 fold, SB raises to $11, 1 fold, Hero calls $8
Flop: :7s: :5d: :8s: ($23, 2 players)
SB bets $14, Hero raises to $33, SB calls $19
Turn: :ac: ($89, 2 players)
SB checks, Hero bets $40.50, SB goes all-in $158.90, Hero goes all-in $73.25
River: :qh: ($316.50, 2 players, 2 all-in)
Villainról nincs sok hand csak 84, az a alatt 31/24.
Elég standard a hand, de a turnön már játék közben gondolkodtam hogy érdemes e betelni?
Ti hogy játszanátok?
Flop raise to 50
Turn b/c std
Flop nagyobb raise, turn push.
Miért emeljek nagyobbat floppon? Hogy dobassam a semmiket, az FD-ket meg a gyenge overpárokat??
Ekkora a standard reraisem 3betpotokban kb... Azért mert 150bb deepen vagyunk változtatni kell?
Turn azért kérdés nekem, mert a flopon a visszaemelést szertintem 90%ban csak overpárok fogják adni, és ha látják hogy a turn A-ra is emelek akkor elhiszik hogy tényleg erős vagyok -> setem vagy Axs-es FD-m van, túl sok mindent eldobnak.
Viszont ha elcsekkelem a turnt akkor egy river leadet tudok callozni ( mert ott a reraise-enek nem sok értelme lesz mert gyengébb nem adja meg, csak erősebb )
Vagy tudok vbetelni egy TT-KK szerű handet.
Erről mit gondoltok?
ellen 31/24 ha 3betje is igazodik egy ilyen stathoz, barmi szemet lehet nala 6x; 9x, sc vagy sc gap connectorban, foleg ha sokat dobalsz 3betekre, amivel mar konnyebben callolhatja a flop raised
Mekkora volt Sb 3 bet range? Valamint neked mekkora Btn PFR-ed, 3bet pre foldod?
Ha kelően agro, akkor elég széles rangel 3betel sb-ből btn-re. Szerintem teljesen jó a játék, ha magasabb settet vagy sort mutat az cooler. A range ellen elöl vagy. Eldobni - Ev.
Annyiból fura a játéka, ha ő van Ax-es Fd-n, akkor azt be kéne pakolnia flopon (feltételezve hogy értelmes játékos).
Epiman+1
Nagyon draw-heavy a flop, és ezzel a kis visszaemeléssel túlságosan jó oddsot adsz neki ilyen deepen.
flopon én is nagyobbat, olyan 50-55-ig emelnék vissza
ellen 31/24 ha 3betje is igazodik egy ilyen stathoz, barmi szemet lehet nala 6x; 9x, sc vagy sc gap connectorban, foleg ha sokat dobalsz 3betekre, amivel mar konnyebben callolhatja a flop raised
arra probaltam referalni, hogy pfr ~ 24 bol talan nem az kovetkezik, hogy a 3betje -> 2 lesz es nem rangeket allitottam fel a handszamod alapjan
Persze én ezt értem és logikus is, de kb 200 hand alatt csak arra jó a hod hogy kiszúrjam a halakat... Mert pl van olyan hogy 100 hand alatt egyik asztalon 16/14 vagyok, másikon meg 35/32...
A handhez meg annyit, hogy szerintem azért 150bb deepen a legtöbben kicsit feszesebben 3betelnek pont azért mert jó oddsz lesz callozni nekem poziból.
De amúgy valószínűleg igazatok van és flopon nagyobbat kellene visszahívni. Csak szeretem néha túlgondolkozni a handeket :D