NL100 SH - 97s river flush páros board-on flop c/r után
Ellenfél: 23/19, agr: 4,09, flop c/r: 8, agr%: 43/29/23, nagyon nagy minta alapján, nyerő reg: 5bb/100
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Player8 ($92.40)
CO Hero ($104.40)
BTN Player1 ($119.90)
SB Player3 ($164.45)
BB Player6 ($127.20)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :9h: :7h:
1 fold, Hero raises to $3, 2 folds, Player6 calls $2
Flop: :4h: :9s: :2s: ($6.50, 2 players)
Player6 checks, Hero bets $5, Player6 raises to $14, Hero calls $9
Turn: :5h: ($34.50, 2 players)
Player6 bets $24, Hero calls $24
River: :2h: ($82.50, 2 players)
Player6 bets $60, Hero ???
Flop-on a 8%-os c/r értéke miatt volt a call, draw-val simán c/r-zelhet.
Turnön jött a backdoor FD, így megvolt az implied odds szerintem, mivel már comitted a turn bet-tel. Ha mégis monstere van, így hiába jön le nekem a backdoor flush, nem fogja elhinni és elnyerhetem a maradék stack-jét.
A river a nagy kérdés igazából, mert itt egyetlen hand lehet nála reálisan a 44, ami ver, és sokkal több besült pikk FD hand lehet nála. A 23%-os river agresszió alapján szokott azért blöfölni riveren.
Bevállalható-e a river call?
A river a nagy kérdés igazából, mert itt egyetlen hand lehet nála reálisan a 44, ami ver, és sokkal több besült pikk FD hand lehet nála.
Bevállalható-e a river call?
Keserű szájízzel de megadnám. 44 és ketes poker ami ver. Sok bukod draw is lehet nála ezért call.
Keserű szájízzel de megadnám. 44 és ketes poker ami ver. Sok bukod draw is lehet nála ezért call.
call, busted fd is lehet, és nem zárhatóak a preflop slowplayelt monsterek sem. (?)
Betsize miatt fold, busted Fd-vel allin rakott volna. Ha allin rak akkor simán call, így szerintem megvan. De egyébként annyi minden amellett szól hogy elöl vagy hogy magamat se értem, de dobnám.
lényegében allin rakott minket.
Én nem tudnám dobni.
Kérdés:
Ha dobunk akkor az nagyon burnmoney nem? Sosem dudom eldönteni, h +Ev vagy -Ev hosszútávon a river call.
Hosszútávon +EV, de ha jó readed van akkor az felülírhatja. Ahol én játszom, ott ha 1-2 $ híján raknak allin akkor megvan a lapjuk. Ezért dobnék.
easy call, vagy busted fdraw v. lemákoltál egy flopsetet:)