Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 SH - 97s river flush páros board-on flop c/r után

deltaTheEnd
Válasz brainfuuck kommentjére
2010. dec. 15. 13:30

apa a flopsetnek fullja van...

Roleks
Válasz deltaTheEnd kommentjére
2010. dec. 15. 13:50

biztos elnézte

brainfuuck
2010. dec. 15. 13:51

igaz, bocsássatok meg
ez esetben... nem egyszerű hand:)
kérdés h. lesz e az esetek >30%-ában besült flösshúzó amivel meg meri ezt lépni (ő valószínűleg ovepárra tesz minket mivel megadtuk a flop crt), a maradék esetben csak erősebb lehet nálunk (full,póker), sima overpárt (flopon, riverre két pár) nem tartom elképzelhetőnek
nem szabadott volna ebbe így belebonyolódni, flopon be kellett volna már dobni, a csalogató turn után ez a river nagyon balszerencsés

brainfuuck
2010. dec. 15. 14:18

közben filóztam még rajta és azon gondolkoztam én hogyan játszanám ha én lennék a flushhúzó: flop ugyanez, turn ugyanez és riveren... látnám hogy egy olyan lap pározódott, ami flopon is ott volt, így az ellenfél flop overpárral könnyebben callol, kevésbé hinne nálam flopsetet, az ellenfél megadott egy flop checkraiset, ami mindig erőt sugall vagy ő lehetne flushhúzón, de azon én vagyok... csak nagyon elborult aggyal merném betolni a stackem 60%-át egy ilyenre, máskülönben teljesen zavartan de checkelnék. az én aggression frequencym minden utcán sokkal magasabb mint ezé az ellenfélé szóval kocka mutatsd azt a fullt:)

kocka21
2010. dec. 15. 14:32

Itt a vége:

River: :2h: ($82.50, 2 players)
Player6 bets $60, Hero calls $60

Final Pot: $202.50
Player6 shows
:4c: :4d:

Sikerült neki kb. az 1 db lehetséges hand-et mutatnia, ami ver. A többség véleménye elég egybehangzó volt. Ezek szerint ezt ki kell fizetni.

Ami a flop line-t illeti: Ongame NL100-on borzasztóan agro a játék. Egy ilyen, nagy mintán 8% flop c/r-zel operáló arc ellen (mondjuk az enyém 11%), flopon egy top párt nem dobhatok el, mert ha még ezt is eldobnám, akkor kb. függőlegesen zuhanna lefelé a nonsd vonalam. Turn-ön többnyire feladják, ha nincs náluk semmi. Ha turn-ön is izmozik, és nem jön itt a backdoor fd nekem, akkor turn-ön mindenképpen eldobom, mert már túl nagy lenne a pot egy gyenge top párnak, riveren pedig semmiképpen sem tudnék call-olni. A riverre érkező flush pedig már elég jó bluffcatcher értékkel ruházza fel a lapomat, lehet call-olni, hogy lássa nem vagyok weak, akinek a kezéből mindent ki tud csavarni.

qwertibie
Válasz kocka21 kommentjére
2010. dec. 15. 14:41

hát nem tom, nagyon szűk a range ami ver minket, így valszeg insta callolnám, de kérdés hogy busted fd-vel is allin tenne-e riveren, a 23% river agr. annyira nem nagy (vagy tévedek?)

kocka21
Válasz qwertibie kommentjére
2010. dec. 15. 14:47

hát nem tom, nagyon szűk a range ami ver minket, így valszeg insta callolnám, de kérdés hogy busted fd-vel is allin tenne-e riveren, a 23% river agr. annyira nem nagy (vagy tévedek?)

River agressziónál kb. 19-20%-nál van a határ. Akinél 19%, vagy kevesebb, az soha nem blöfföl riveren (vagy ha igen, akkor rengeteg value bet szituációt meg elcsekkel). 20% fölött pedig már blöffök is előfordulnak.

deltaTheEnd
Válasz kocka21 kommentjére
2010. dec. 15. 15:08

hehe jó lett volna a dobásom :). Érdemes neked is elgondolkozni a Bwin játékosokról, hogy rájuk is igaz-e ez a tell, hogy busted drawal allin raknak, kész lappal meg nem teljesen allin.

mese
2010. dec. 16. 15:18

hehe jó lett volna a dobásom :). Érdemes neked is elgondolkozni a Bwin játékosokról, hogy rájuk is igaz-e ez a tell, hogy busted drawal allin raknak, kész lappal meg nem teljesen allin.

ha ez számít, én mindennel all in raklak:)

Élő ügyfélszolgálat