NL100 SH AQs, oop, 3betpot, TPTK
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO ($131.20)
BTN ($116.85)
Hero ($145.60)
BB ($100.90)
Pre-Flop: ($1.50, 4 players) Hero is SB :qs: :as:
CO raises to $3, 1 fold, Hero raises to $11, 1 fold, CO calls $8
Flop: :qd: :8h: :6c: ($23, 2 players)
Hero bets $12, CO calls $12
Turn: :2c: ($47, 2 players)
Hero checks, CO bets $23.50, Hero calls $23.50
River: :3d: ($94, 2 players)
Hero ($99.1)?
Villain:
25/18; AF:2,5 1,87/4/2,6; AFq:51% 41/67/57; fold to 3bet 69%
Ki mit csinálna?
Ha korábbi utcákat máshogy az is jöhet :)
c/f vagy c/c elég határeset. Nagy kérdés milyen gyakran folytatja riveren a floatot, talán inkább c/f, főleg mert szűk a 3bet calling range, bár elég aggro.
Turnon lehet betelni is vmi kisebbet, hogy JJ, KQ típusú handek callozzanak és ne checkbackeljenek, de lag ellen így is jó.
Flopon nagyobbat betelnék, kb. 15-öt, mert 130bb deepek vagyunk, és így le tudjuk stackelni riveren a rosszabb lapjait.
Turnön betelnék.
Riveren c/c. Bátorítottunk egy erős lappal, akkor nem dobnék egy teljesen blank riveren. A lead-et nem tartom jó ötletnek.
Sima push. Ezt c/f-olod, akkor mit nem?
Kicsit nagyobb betek télleg mehetnek, de nem sokkal.
Miért nem hívod a turnt?
Nálam 3utca bet
c/f bennem fel sem merülne itt ilyen száraz boardon tptk-val (+3bpot +4handed!), ha floatol elégszer 3bpotban akkor jobban is tetszik a megjátszásod mint a bet-bet-bet. Riveren a push sztem elég átlátszó, marad a c/c vagy talán egy ál-blockingbet/call, bár jobb játékos az utóbbira nem nagyon fog ráharapni, JJ/TT/99et viszont könnyen checkbehindolhat, dámákat, floatokat, meghívja. Mivel fold to 3b elég magas nála, ezért kevésbé tenném floatra és belehívnék olyan 34 körül. Elég fishy de kaptam már ilyenkor érdekes megadásokat, ha allin tesz nyilván call, pushnál jobb sztem.
ha így játszottad akkor nagyon könnyű check/call!
turn bet, river bet szerintem
Miért nem hívod a turnt?
Nálam 3utca bet
Jo ez igy teljesen, jo a flop cbetre, turn , river checkre nagyon sokszor any2 riverig barellezik max fe-vel ekkora potban szal ez nalam cbet c/c c/c es turn semmikeppen nem barell 69% fold to 3betre, (bar nem latom mennyi a stealje emelle...).