NL100 SH KQo 3bet pot OOP nuts river max value
Ellenfél: 25/21, 3bet: 11, Button 3bet: 12, cbet 3bet potban: 71, agresszió: 33%, semmi extra, nincs note róla.
Mi lenne itt a max value riveren?
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player10 ($209.06)
CO hero ($137.76)
BTN Player3 ($108.05)
SB Player7 ($106.33)
BB Player9 ($134.76)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) hero is CO :qd: :kc:
1 fold, hero raises to $3, Player3 raises to $8.50, 2 folds, hero calls $5.50
Flop: :js: :3c: :9s: ($18.50, 2 players)
hero checks, Player3 checks
Turn: :td: ($18.50, 2 players)
hero bets $13, Player3 calls $13
River: :6d: ($44.50, 2 players)
hero ???
pre ez std call oop?
én amúgy betelnék nagyot és remélném, hogy meg tud adni valamivel. ismeretlen ellen nem nagyon tudsz mást csinálni szerintem.
flopon mi lett volna a játékod ha betel? turnön ha raisel?
pre ez std call oop?
én amúgy betelnék nagyot és remélném, hogy meg tud adni valamivel. ismeretlen ellen nem nagyon tudsz mást csinálni szerintem.
flopon mi lett volna a játékod ha betel? turnön ha raisel?
Pre max akkor adnám csak, ha nagyon sokat 2nd, 3rd barrelezik 3bet potokban. ( K vagy Q magas boardon random 2-vel végig tolja ) Amúgy meg 4bet/fold. ( én oop flat-el nem tudnám ezt plusszosra hozni )
Flop check miatt vagy valami trash van nála, amivel feladta vagy gyenge showdown képes hand ( A magas 22-88, 3x, 9x ). Sok mindent nem tudsz csinálni, ezeket mind dobja egy river betre vagy mögéd checkel. Esetleg egy turn-ön felszedett Tx-ben bízhatsz. Emelnék 38$ körül, hátha busted draw-k miatt herocallol valamivel, blufföt nem hiszem, hogy tudsz indukálni, erős lap se nagyon lesz nála. ( WTSD statja mennyi ? )
Flopon, ha betel, akkor c/r lett volna a terv a luxor + 2 over miatt, és dobás, ha 3betel.
river hero bets $16
hero bets
:)):)):))
Romsy szemléletesen megválaszolta a kérdést :D
Ez lett a vége:
River: :6d: ($44.50, 2 players)
hero bets $27, Player3 calls $27
Final Pot: $98.50
hero shows
:qd: :kc:
Player3 shows
:ts: :ac:
Ezt ezek szerint rendszeresen elrontom, mert vagy kicsit kellene akkor betelni, ha nagyon marginális laptól várok callt, ha meg a 27-t callolja itt akkor nyilván a 36-40-et is ugyanúgy fogja.
Még kérdés a nálam képzettebb regulár urakhoz, hogy a pre call jó volt-e az adott ellenfél ellen, vagy inkább dobjam el?
A jelenlegi tudásom alapján ezt CO vs Btn csatában a 4bet-hez és a sima foldhoz is túl erősnek tartom még OOP is.
Ha callol, akkor mi a terv turn-ön? Ha nem esik semmi akkor ch/fold?