Nl100 sh rate my bluff
Players(max 6):
poseidon8 (EUR 75.36 in seat 1)
colButton (EUR 109.70 in seat 2)
darklol66 (EUR 184.78 in seat 3)
legend01 (EUR 109.98 in seat 4)
Blackonen7 (EUR 124.13 in seat 5)
lortones (EUR 211.30 in seat 6)
Dealer: Blackonen7
Small Blind: lortones (0.50)
Big Blind: poseidon8 (1.00)
darklol66 was dealt: Js - Ad
colButton Fold
darklol66 Raise (4.00)
legend01 Fold
Blackonen7 Fold
lortones Fold
poseidon8 Call (3.00)
Flop 4c - 4s - 6h
poseidon8 Check
darklol66 Bet (5.00)
poseidon8 Call (5.00)
Turn 4c - 4s - 6h - Qh
poseidon8 Check
darklol66 Bet (14.00)
poseidon8 Call (14.00)
River 4c - 4s - 6h - Qh - Qc
poseidon8 Bet (12.00)
darklol66 All-In (161.78)
ellenfelünk egy loose passive regular fish ( vicces mi? ) engem jó tagnak lát aki eléggé agro
a river donkolása mit jelent? én blockbetnek értelmeztem közép párral, esetleg van showdown valuenk a A highal?
ha a tapasztalataim alapján kellene ítélni, aztmondanám, hogy nem jó annyira a blöff. nem is azért, mert nem reprezentálunk mi sem szinte semmit (runner full?), hiszen ebbe úgysem gondol bele, hanem inkább a tény, hogy a 2 barrel call/river donkbet szinte mindig lapot jelent a fishnél, és a lapba itt nem fér bele a medium pocket/A high.
ha alaposan végiggondolom, viszont ugye nagyon sok lapja nem lehet amivel itt callozhat, 4x hogy kerülne hozzá preflop, Q hogy calloz flopon, talán Q6?
szóval a logikusan reális range az a medium/small pocket, amivel nem tud úgylátszik mit csinálni riveren (ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fog az utolsó pillanatban rányomni a call gombra)
most én is kiváncsi vagyok, mi lesz a vége, de a fishek ellen inkább akkor blöffölnék nagyokat ha c/c üzemmódban vannak (és nem is váltanak át betre riveren), mert akkor sokkal egyértelműbb, hogy gyengébbek.
jah és az egyszer/duplán duplikálódott boardokon azthiszem a fish nem nagyon ad kreditet szinte semmire... szóval nem tudhatod, hogy a pocketjét itt bet/foldra akarja játszani (ami azért egy ilyen típusú játékostól elég valószínűtlen), vagy ugye a jó öreg bet/call.
és ugye neked a legjobb eset ha pp-je van, 4xet tuti nem dob (én sem tenném a helyében, hiszen nálad is inkább csak blöff van vagy legrosszabb esetben split)
Azt hiszem Ed Miller vagy Harrington, hogy egy jó blöff olyan történetet mesél, amit az ellen elhisz és megért. Itt most 66-ot vagy 44-et reprezentálsz. Ugye pókert az ember elvből fizet, mert nekem is rosszul esik, ha nem kapok pénzt érte. a 66 éppen lehetne, de miért éppen az?
Az ellen mellesleg elég nagy erőt mutatott, én egy nagyon agro regulár ellen pont így játszanék meg egy monstert. (Mondjuk ellened beledonkolnék a flopba, mert az elvből visszatolnád :) )
Szóval ha szavazni kell azt mondom megadta és mutatott 55.
elfelejtettem betenni a végét, ha még érdekel valamit:
ellenfelünk nevetve instacallolt aq-val , wp pre/flop játék :( nah mindegy az enyém se volt tökéletes
Éreztem én, hogy ez a parti nem végződhet happy end-el. Az enemy-t minden dicséretet megérdemel, jól játszott.
A flop játéka nem annyira gáz. Végül is egy agro regulár ha agresszorkodott preflop kb 100% eséllyel cbetel egy ilyen flopnál, szóval a floatolás nem akkora baj. utána meg még lapja es volt
jah ezt még én is floatolnám, ha esetleg coldcalloznék valaha AQ-val:)
nah mindegy, sztem oop floatnak 6 outtal nincs sok értelme de sebaj :) majd legközelebb happy end lesz
köszi az ellemzéseket
nem hiszem hogy 6 outunk lenne, simán elől vagyunk a cbet rangehez képest, hisz ezen a boardon kb. a rangenek 80%-val emel
de lehet csak HUból maradt rajtam ez a sok float
nem hiszem hogy 6 outunk lenne, simán elől vagyunk a cbet rangehez képest, hisz ezen a boardon kb. a rangenek 80%-val emel
de lehet csak HUból maradt rajtam ez a sok float