andree
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 25. 19:13
ja ez igaz, de oop van az emberünk és nem hiszem hogy egy second barrelező emberke ellen mint én ez +evs lenne floatolni
én ezért mondtam a 6 outot
Szerintem úgy nézett ki a parti az ellenfél szemszögéből, hogy floppon nem akart rádemelni, mert azzal nem reprezentál semmilyen lapot. Turn C/R volt a terve, amivel viszont hatalmas az fe, még egy csomó nála jobb lap ellen is. Viszont jött a lap és így nagyobb volt az ev-je a callnak. Igazából, ha nem 3betelt, akkor posztflop jól játszotta a szitut. Nem játszhat ennyire fit or foldot, viszont a flop nem volt önmagában túl jó a blöffre.
darklol
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 25. 21:21
Szerintem úgy nézett ki a parti az ellenfél szemszögéből, hogy floppon nem akart rádemelni, mert azzal nem reprezentál semmilyen lapot. Turn C/R volt a terve, amivel viszont hatalmas az fe, még egy csomó nála jobb lap ellen is. Viszont jött a lap és így nagyobb volt az ev-je a callnak. Igazából, ha nem 3betelt, akkor posztflop jól játszotta a szitut. Nem játszhat ennyire fit or foldot, viszont a flop nem volt önmagában túl jó a blöffre.
így végigolvasva logikus amit irsz, máskérdés hogy én sose játszanék így ezért is okozott problémát megérteni ezt a dolgot
CrisRoniii7
Válasz illese kommentjére
2008. dec. 26. 12:35
Azt hiszem Ed Miller vagy Harrington, hogy egy jó blöff olyan történetet mesél, amit az ellen elhisz és megért.
Matt Lessinger írta :) /de amúgy Jim Briertől származik/