NL100 - Total airrel riveren, blöffszitu(k)
1.
$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG AEGD! ($135.50)
UTG+1 mind.in.aBox ($302.55)
CO charkings ($105.65)
BTN giasecand0 ($101.50)
SB fullfury ($100) 19/16, steal from sb:31, Wtsd:24 többet nem is írok, teljesen átlagos, statok alapján értelmesebb tag reg
BB Hero ($119.40)
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is BB :js: :9s:
4 folds, fullfury raises to $3, Hero calls $2
Flop: :2d: :8s: :4s: ($6, 2 players)
fullfury bets $5, Hero calls $5
Turn: :8d: ($16, 2 players)
fullfury checks, Hero bets $11, fullfury calls $11
River: :5h: ($38, 2 players)
fullfury checks, Hero ($100.4)?
2. Itt épp a session közbeni pihi után jöttem vissza és vhogy sikerült postolni a vakot. A 3bet call ezért van, feltételezem látta, hogy postoltam, úgyhogy igen tág lehet szvsz a range neki is.
Flopon persze lehet betelni, de inkább később akartam elvinni a potot, az esetleges turn bettel amúgy is több lapot adok elő talán.
$0.50/$1 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG skileboer ($147.25)
UTG+1 AEGD! ($106.25)
CO Hero ($114.45)
BTN gadga67 ($53.45)
SB aricontre ($101)
BB SlapTheBass ($134.20) 28/22 3bet:10 /60 hand, szóval nem mérvadó. Több asztalon játszik, agrobb regnek tűnt eddig
Pre-Flop: ($3, 6 players) Hero is CO :ah: :4h:
[Hero posts $1.50]
2 folds, Hero raises to $3.50, 2 folds, SlapTheBass raises to $11, Hero calls $8
Flop: :7d: :kh: :tc: ($23, 2 players)
SlapTheBass checks, Hero checks
Turn: :td: ($23, 2 players)
SlapTheBass checks, Hero bets $13.50, SlapTheBass calls $13.50
River: :2c: ($50, 2 players)
SlapTheBass checks, Hero ($89.45)?
Igazából mind a 2-nél kb face-up szvsz az ellen lapja, 1-nél általában pocket, esetleg 4x-e lehet, míg a másodiknál is midpocket, esetleg weak K lehet nála.
Szóval a kérdés az, hogy megéri-e betelni a rivert(overbet esetleg?), vagy adjuk fel.
1. overbetelném 50$-ig, ha nem imád herocallozni és nem magas a WTSD értéke.
2. itt elég 40$ körül betelni
az elsőnél overbetelnék, ha blöffölök, túl sokszor van ch/callon, +tehet busted drawra, de ha nem bonyolítja túl akkor az overbetre elhiszi a 8ast.
másodiknál egy félpotot betelnék, amivel elő adod a közepes K-t, és nem is annyira blöffszagú talán, (de itt lehet nála gyenge K, szóval nem biztos hogy jó)
én nl25-50en játszok.
1, Mit reppelünk itt az emeléssel? Ha 8x/fd/99+ rr fon, vagy előtte. Nála leginkább pp van 55-77, esetleg 4x ahogy írtad. Nem hiszem hogy el fogja dobni.
1-nél az overbettel a ranged totál polarizált lesz, busted FD és 8x/full. És mivel szvsz 8x/full-t soha nem overbetelnéd így nem nehéz callolni. Én feladnám, és turnön legtöbbször check behindolnék.
2.
Pre fold all day.
Így riveren lehet inkább itt overbetelnék.
1-nél az overbettel a ranged totál polarizált lesz, busted FD és 8x/full. És mivel szvsz 8x/full-t soha nem overbetelnéd így nem nehéz callolni. Én feladnám, és turnön legtöbbször check behindolnék.
2.
Pre fold all day.
Így riveren lehet inkább itt overbetelnék.
2.-nál ha overbetelsz, ott is polarizált a ranged, mint az elsőnél.
Ha overbetelsz mindig az lesz :)
nyilván, azért nem értettem, miért nem jó az 1.nél, de most rájöttem h a hangsúly azon van, h nem játszanál így 8x-el, fullal.:)
Inkább azon, hogy az 1-ben. a ranged tele lesz busted drawkkal