NL100: TPTK face up
MIt kell ilyenkor csinalni a turnon? Ha emelek szinte 100%, h TPTKszeru lapom van, ami nem birja a ch/r-t, ha meg nem emelek ott van a tonnanyi draw...
Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BB: $156.50
UTG: $56.55
Hero (MP): $166.75
CO: $98
BTN: $191.25
SB: $29.45
Pre-Flop: A Q dealt to Hero (MP)
UTG calls $1, Hero raises to $4.50, 4 folds, UTG calls $3.50
Flop: ($10.50) 7 9 8 (2 Players)
UTG checks, Hero checks
Turn: ($10.50) Q (2 Players)
UTG checks, Hero ??
Ha emelek szinte 100%, h TPTKszeru lapom van, ami nem birja a ch/r-t,
hogy oszinte legyek nekem mar a flop check sem tetszik.
a turnon ez szerintem egyertelmu valuebet, egy csomo rosszabb lap adja.
itt ha rademel, akkor esetleg ujra vegig lehet gondolni a helyzetet, de szerintem az sem autofold egyaltalan
A múltkor egy pro azt írta egy másik fórumon: "ne számíts arra hogy a 0,5/1 player hand-et olvas"
Emelnék 2/3 potot...
hogy oszinte legyek nekem mar a flop check sem tetszik.
a turnon ez szerintem egyertelmu valuebet, egy csomo rosszabb lap adja.
Miért rossz itt a flop check? Én is elpasszolnám, ennél rosszabb flop nem sok van cbet szempontjából.
Miért rossz itt a flop check? Én is elpasszolnám, ennél rosszabb flop nem sok van cbet szempontjából.
Erre én is kiváncsi lennék. Ilyen flopon én sem szoktam cbetelni.
Turnön szerintem is bet 2/3 pot.
Én a Super System II-ben azt olvastam Doyle-től, hogy a monoton flopokon, ha azokhoz nem kapcsolódunk, viszont preflop emelők vagyunk, akkor c-bet-eljünk (ha csak egy ellenfél van).
Szerintem is kell a flop bet.
Érdekes hogy az ellenfél feltételezett range-én a draw heavy flop kevésbé(!) segít, mint egy random flop.
Ezen a :7s: :9s: :8d: flopon egy feltételezett 55+, A3s+, K8s+, QTs+, A7o+, KTo+, QJo range 56/44-re vezet az :Ad: :Qs: ellen.
Ha a flop mondjuk :Kc: :9h: :3s: lenne akkor a fenti range már 58/42-re vezet.
Ha range-t szűkítem 20%-ról 15%-ra (55+, A7s+, A5s, K9s+, QJs, A9o+, KJo+) akkor a szűkebb range :7s: :9s: :8d: flopon 58/42 vezet,
a random :Kc: :9h: :3s: flopon viszont 65/35-re nő az előnye.
Ez alapján a draw heavy flopon (sokak vélekedésével ellentétben) még inkább kell a c-bet, mert könnyebben előfordulhat hogy vezetünk?
Más megközelítésben ha a flop nem segített az ellenfélen (márpedig legtöbbször nem segít) akkor egy draw heavy flopon talán még könnyebben fog dobni?:confused:
wow... engem nagyon meglep, h azt irjatok emelni kell ezt a flopot. elgondolkozom majd rajta, kipróbálom. azoban nem hiszek abban, h minden flopot cbetelni kell, ha az ellenfél nem CS.
az adott partiban, mivel az ellenfél limp/callozott ezért, sztem ez a flop telibe talált a ranget, szóval itt én kifejezetten rossznak érzem a cbetet, nem?
az értem, h gyengébb játékosok ellen emelni kell (a konkrét partiban bet turn-bet rivert (itt csak félpotot) játszottam, és J5s le is callozott:) ), de igazából nem emiatt tettem fel a partit.
szeretnék feljebb lépni, és úgy rézem, h itt egy gondolkodó regulár játszhat "ch/r-bet any river"-t (pl én már megjátszottam ezt FDval). tegyük fel, h nem limp/call, hanem cold call volt, és az ellenfél egy jó jatékos. ekkor is bet a turn? ha igen mi a terv a ch/r-re?