NL100FR-AQ drill bajban?
$0.5/$1 No Limit Holdem
10 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Seat 2 is the button
Seat 1: crashgardon ( $102.05 USD )
Seat 2: --ahomake-- ( $90.85 USD )16/6/1.2(2200 hand)
Seat 3: klikkman ( $19.00 USD )
Seat 4: 3eRoN ( $21.50 USD )
Seat 5: prosolo ( $123.90 USD )
Seat 6: jabba7805 ( $245.40 USD )
Seat 7: jenkyn ( $78.35 USD )
Seat 8: hotman2 ( $101.65 USD )
Seat 9: angstgegner_ ( $215.10 USD )
Seat 10: Hero ( $97.50 USD )
Pre-flop: ($1.50, 10 players) Hero has :Ad: :Qd:
5 folds, Hero raises to $3.50, 1 fold, --ahomake-- calls $3.50, 2 folds
Flop: :Ah: :Ts: :4h: ($8.50, 2 players)
Hero bets $6, --ahomake-- calls $6
Turn: :As: ($20.50, 2 players)
Hero bets $12.50, --ahomake-- raises to $30, Hero?
vmi megint nincs rendjén. 9 embert írsz és a pf akciókból tíz ember jön ki. stackméretek is rosszak. szerintem használj más convertert. meg te beszélsz elsőként mikor ő az sb?
illyen ellenfél ellen én setet gyanítok, várhatóan 44-et, TT-vel 3betel CO emelésre. ki kéne számolni az oddsot, mert az a kb. minraise még ad oddsot ha a riveren a fullodra bekerül a teljes stackje.
Én rátolnám, mint a szél, de én stabil vesztő vagyok egy ideje szóval nem biztos h rám kell hallgatni :)
vmi megint nincs rendjén. 9 embert írsz és a pf akciókból tíz ember jön ki. stackméretek is rosszak. szerintem használj más convertert. meg te beszélsz elsőként mikor ő az sb?
illyen ellenfél ellen én setet gyanítok, várhatóan 44-et, TT-vel 3betel CO emelésre. ki kéne számolni az oddsot, mert az a kb. minraise még ad oddsot ha a riveren a fullodra bekerül a teljes stackje.
Elmondom miért tolnám rá:
Nem 3betelt preflop, ez az AK-t ha ki nem is zárja, de legalábbis valószínűtlenné teszi.
Ha drillje van a floppon, akkor a flushdraw miatt szerintem valószínűbb, hogy visszaemelne.
Mondjuk a statjai alapján fene tudja... Nem bírnám elengedni.
pontosan ahogy illese írja ha meglenne a setje floppon már visszaemelt volna, ez a megadás floppon egy A lapot takar itt 2lap van ami rossz neked az AK és az AT bármely más Ax lapnál jobb vagy, egyértelmű push
El vagytok tévedve ha azt gondoljátok hogy settel visszaemelne flopon. Sokan slowplayezik a setet bármilyen draw heavy flopnál. Szerintem itt belefutottál, ettől függetlenül én nem tudnám elengedni., outod is van.
El vagytok tévedve ha azt gondoljátok hogy settel visszaemelne flopon. Sokan slowplayezik a setet bármilyen draw heavy flopnál. Szerintem itt belefutottál, ettől függetlenül én nem tudnám elengedni., outod is van.
Azt hittem ez a remek slowplay taktika NL100-on nem megy már. De tudod mit? Ha egy alsó szettel így játszik, akkor rebuy, és remélem hogy nem másnak veszti el a pénzem. De ha slowplayezett, akkor miért éppen akkor kezd emelni, amikor bejött a tuti? Mondjuk ez a huncimánci minraise... Tényleg fogalmam sincs. Tibiácsi, mi a terv? Megadjuk és c/f a river, vagy zumbele?