NL100fr-Ász drill river valuebet?
Party Poker $100.00 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 63584
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
UTG: $80.35
UTG+1: $87.70
UTG+2: $83.10
MP1: $36.50
MP2: $135.30 37/15/8 100 hand
CO: $72.50
BTN: $110.20
Hero (SB): $103.75
BB: $133.40
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with A J
3 folds, MP1 calls $1, MP2 calls $1, 2 folds, Hero calls $0.50, BB checks
Flop: ($4.00) 6 A A (4 players)
Hero checks, BB checks, MP1 checks, MP2 bets $2.00, Hero raises to $8, BB folds, MP1 folds, MP2 calls $6
Turn: ($20.00) 7 (2 players)
Hero bets $13.00, MP2 calls $13
River: ($46.00) T (2 players)
Hero ???
Nem value betelném mert csak jobb lappal callol.
hm én vbetelnék itt. simán elképzelhető, hoyg nem hiszi el az ászt. ha fullt flopolt akkor turnon sztem megpróbál még behúzni némi pénzt. AK AQ ugye azért kizárható. hm a T-t benéztem, így igazából nem tudom elképzelni, mivel játszik így, ami ver minket (A6s A7s??)
viszont flopon is meg turnon is többet emelnék kicsivel. szóval flopon mondjuk 9-10ig, ha daja, akkor 22-24 a pot, turnon meg olyan 16-18at.
egyébként PF vlaszeg emelnék, azután alapból nem lehet ilyen bajom :D
egyébként PF vlaszeg emelnék, azután alapból nem lehet ilyen bajom :D
Preflop emelnék, SB-ből is egy picivel talán pot felett, mindenesetre a limp szerintem hibás játék itt.
MP2-nél AQ, AK-t kizárnám, hiszen 15% a preflop raise százaléka, ezen lapokkal emelt volna, így tett volna jó eséllyel a párokkal is. Gyengébb ászokkal szerintem adja a hívást, és én betelnél itt a riveren, mondjuk 1/2-2/3 pot körül. A kérdés igazából a riveren szerintem az, hogy bet/call vagy bet/fold-ot játszunk-e.
nálam bet/call majd note
Nem value betelném mert csak jobb lappal callol.
Csatlakozom. Itt egy A2, A4, stb. már nem fog megadni, csak ami ver.
Egyébként 2 limpelőre sb-ből ráemelnétek ezzel a lappal, amit valószínűleg mindkettő ad. Utána mi a stratégia egy A és J mentes flopon oop? Nem tudom, hogy a Party mezőnye milyen, de boss-on naponta többször látok limp-call játékot AK, AQ, QQ!, KK!!! lapokkal. Szerintem ez a lehető legjobb flop, amit innen ezzel a lappal remélhetünk és még így is bajban vagyunk a riveren hogy mi legyen. A FR tele van passzív barmokkal.
Csatlakozom. Itt egy A2, A4, stb. már nem fog megadni, csak ami ver.
Egyébként 2 limpelőre sb-ből ráemelnétek ezzel a lappal, amit valószínűleg mindkettő ad. Utána mi a stratégia egy A és J mentes flopon oop? Nem tudom, hogy a Party mezőnye milyen, de boss-on naponta többször látok limp-call játékot AK, AQ, QQ!, KK!!! lapokkal. Szerintem ez a lehető legjobb flop, amit innen ezzel a lappal remélhetünk és még így is bajban vagyunk a riveren hogy mi legyen. A FR tele van passzív barmokkal.
Szerintem egy 37/15-ös minden ásszal megadja itt a hívást! És ha 8 az agressziója, akkor csak visszahívott volna valamelyik korábbi utcán, ha jobb lapja van, mint a miénk.