Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100fr-Ász drill river valuebet?

medgypeti
2009. márc. 12. 2:47

NL100fr-Ász drill river valuebet?

Party Poker $100.00 No Limit Hold'em - 9 players - View hand 63584
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $80.35
UTG+1: $87.70
UTG+2: $83.10
MP1: $36.50
MP2: $135.30 37/15/8 100 hand
CO: $72.50
BTN: $110.20
Hero (SB): $103.75
BB: $133.40

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with AImage JImage
3 folds, MP1 calls $1, MP2 calls $1, 2 folds, Hero calls $0.50, BB checks

Flop: ($4.00) 6Image AImage AImage (4 players)
Hero checks, BB checks, MP1 checks, MP2 bets $2.00, Hero raises to $8, BB folds, MP1 folds, MP2 calls $6

Turn: ($20.00) 7Image (2 players)
Hero bets $13.00, MP2 calls $13

River: ($46.00) TImage (2 players)
Hero ???

Tibibacsi
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 12. 3:07

Nem value betelném mert csak jobb lappal callol.

titcar
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. márc. 12. 4:01

hm én vbetelnék itt. simán elképzelhető, hoyg nem hiszi el az ászt. ha fullt flopolt akkor turnon sztem megpróbál még behúzni némi pénzt. AK AQ ugye azért kizárható. hm a T-t benéztem, így igazából nem tudom elképzelni, mivel játszik így, ami ver minket (A6s A7s??)
viszont flopon is meg turnon is többet emelnék kicsivel. szóval flopon mondjuk 9-10ig, ha daja, akkor 22-24 a pot, turnon meg olyan 16-18at.

egyébként PF vlaszeg emelnék, azután alapból nem lehet ilyen bajom :D

buktar
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 12. 7:48

egyébként PF vlaszeg emelnék, azután alapból nem lehet ilyen bajom :D

+1 egyetértek

River check, és emelés mértékétől függően call.

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2009. márc. 12. 10:52

Preflop emelnék, SB-ből is egy picivel talán pot felett, mindenesetre a limp szerintem hibás játék itt.

MP2-nél AQ, AK-t kizárnám, hiszen 15% a preflop raise százaléka, ezen lapokkal emelt volna, így tett volna jó eséllyel a párokkal is. Gyengébb ászokkal szerintem adja a hívást, és én betelnél itt a riveren, mondjuk 1/2-2/3 pot körül. A kérdés igazából a riveren szerintem az, hogy bet/call vagy bet/fold-ot játszunk-e.

Blatand
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 12. 10:54

nálam bet/call majd note

Bumbanas
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. márc. 12. 11:26

Nem value betelném mert csak jobb lappal callol.

Csatlakozom. Itt egy A2, A4, stb. már nem fog megadni, csak ami ver.
Egyébként 2 limpelőre sb-ből ráemelnétek ezzel a lappal, amit valószínűleg mindkettő ad. Utána mi a stratégia egy A és J mentes flopon oop? Nem tudom, hogy a Party mezőnye milyen, de boss-on naponta többször látok limp-call játékot AK, AQ, QQ!, KK!!! lapokkal. Szerintem ez a lehető legjobb flop, amit innen ezzel a lappal remélhetünk és még így is bajban vagyunk a riveren hogy mi legyen. A FR tele van passzív barmokkal.

buktar
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. márc. 12. 11:41

Egyébként 2 limpelőre sb-ből ráemelnétek ezzel a lappal, amit valószínűleg mindkettő ad. Utána mi a stratégia egy A és J mentes flopon oop? Nem tudom, hogy a Party mezőnye milyen, de boss-on naponta többször látok limp-call játékot AK, AQ, QQ!, KK!!! lapokkal. Szerintem ez a lehető legjobb flop, amit innen ezzel a lappal remélhetünk és még így is bajban vagyunk a riveren hogy mi legyen. A FR tele van passzív barmokkal.

A megadással mi a stratégia? Várjuk az álom flopot? Akkor inkább dobd el preflop.

Blatand
2009. márc. 12. 11:46

ennyi erővel akkor egy AA-val se emelj ilyen szituban mert úgy is lecallolják és minnél többen vagytok a partiban annál kevesebb az esélyed, játsz potcontrollt

kanrich_
2009. márc. 12. 11:46

Szerintem egy 37/15-ös minden ásszal megadja itt a hívást! És ha 8 az agressziója, akkor csak visszahívott volna valamelyik korábbi utcán, ha jobb lapja van, mint a miénk.

Élő ügyfélszolgálat